Kritinis klausimas dėl MIMO OFDM projektas

K

kretzschmar

Guest
Sveiki visi, Norėčiau turėti savo nuomonę labai opiu mano gradacijos projektą, kuris yra MIMO OFDM Tx ir Rx įgyvendinimo (naudojant FPGA ir sąsajos ...) ten idėja padaryti moduliavimo dalis (OFDM) naudojant SST technika ... turėdami mažą mikroprocesorių ir rašymo kodą savo operacinę sistemą vėliau raštu OFDM algoritmas turi būti padaryta per ją .. mano klausimas yra ... 1 - yra šios papildomos SST idėja bus [size = 6] puikus apkrova [/size] mano projektas .. ar aš galiu tai padaryti su paprasta lygio SST tiesiog daryti mano tikslas? 2 - jei aš tai padaryti, turėčiau pradėti mokytis OFDM tada jos algoritmas ir tada mokymosi paprastas SST rašyti kodo ....... ar man reikia pradėti SST kaip pagrindą ir tada OFDM kaip studijų atveju? ? ačiū visiems .... aš noriu duoti ir 3 punktai :)... tiesiog man padėti, nes šis klausimas yra labai svarbios mane

Mano nuomone, jums tikrai turėtų sutelkti dėmesį į savo projektą .. SST pridės nepageidaujamų apkrova jūsų projektas .. Tikiuosi, kad jei kas nors daugiau profesionalų, nei man duos jums savo rekomendacijas .. PS: Ačiū už 3 taškais ..: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back