krištolo triukšmo jautrus taikymo

B

behranghm

Guest
Turiu rimta problema problemos čia Aš nieko nežinau, kur dėti tai tiksliai, aš, turintys rimtų problemų ir izoliuoti nuo analoginio GND skaitmeninės antžeminės ir pcb dizaino kritiškai RF taikymas.Aš išbandžiau daugybę filtrų, naudojant aukštos kokybės induktyvumo ričių ir kondensatorių, griežtai tariant, kol aš Don t turi gerą GND be triukšmo iš kristalų skaitmeninės grandinės, filtravimą, būtų nenaudingas.Jei mes stebėti spektro analizatorius grandinės, mes matome, pirmos ir antros harmonikos šių kristalų dažnių-50dbm galia, kuri yra mirtinas į mūsų prašymą.Kaip galėtume atsikratyti šių nepageidaujamų Harmonic?Kaip turėčiau dizainas skaitmeninio ir analoginio priežasčių?Ar komandas mikrovaldiklį vykdyti šių Harmonic į RF diskusijų lentoje?Jei taip, kokie ų tirpalas?Juk galiu T filtras skaitmeninis komandos prieš taikant jas nukreipti lenta, nes, jei aš tai padaryti, nebus komandos.Padėkite man brolio.

Labas,
Visų pirma, jūs turite nustatyti dažniai, kuriuos jūsų triukšmo Teisės metu.
Antra, projektavimas tiek analoginių ir skaitmeninių priežasčių kaip įmanoma didesnė ir vienas į kitą prijungti per vieną tašką tik pėdsakus, kurie gali būti 6mm didelis (nykščio taisykle).Laikykite tiek žemės tuo pačiu sluoksnį.Pavyzdžiui, 4-layer prašymus, pateikti į 2. sluoksnis.1 dieną sluoksnio, supakuoti signalus (analogas ant žemės analoginis ir skaitmeninis ant skaitmeninės antžeminės lėktuvai); dėl 3th, padėkite galia lėktuvai (Analog žemiau analoginių ir skaitmeninių žemiau skaitmeninis); on the 4th, signalus iš naujo.
Trečia, atskiri skaitmeninių ir analoginių galia per ferito granulių (patikrinkite varža yra didesnė kaip įmanoma jūsų triukšmo dažnių), kuris kondensatorius kiekvieną kaiščių.Kondensatoriai galėtų būti 0.1u, 0.01u ir 10UF didelis.Patalpinkite pat kondensatoriai apeiti anyother triukšmo galite turėti (pvz. GSM).
Pirmyn, kiekvienas galia smeigtukai, pateikti tinkamas šuntavimo kondensatorius triukšmo, tokiu būdu apeiti triukšmo vietoje.
Penkta, įdėti krištolo tikrai arti prietaiso kurio jis prijungtas, bet toli nuo bet kokios kitos signalo pėdsakų.

Tikimės būti naudingi.
Let me know.

N.

Tai sa geras patarimas pradžios, aš tai atskirti AGND ir DVDD ir atitinkamas tiekimo iš kito naudojant ferito karoliukai ir bando sumažinti signalo kelią nuo kristalas mikrovaldiklį ir išlaikyti jį saugiu atstumu nuo kitų signalų, aš planuoju naudoti dviejų rūšių prekių ir motyvai analoginės ir skaitmeninės dalių, kurios yra visiškai izoliuotos viena nuo kitos, aš planuoju siųsti visus skaitmeninius komandas per opt jungtys.Aš maniau apie išleidimą į valdžią, nustatantį būdas iškart po išdavimo komandų RF tarybai, kad krištolas triukšmo pašalina programinė įranga mikrovaldiklį.Bet apie prisijungimą AGND ir DGND būdu Ferrite bead, esu labai susirūpinęs.Ar galite man duoti nuorodą, rankinis ar kažkas panašaus, kur man reikia pradėti nuo?Tai būtų labai malonu iš jūsų pusės.

Atskiras žemės ir naudojimo Optronas sąsajos signalą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back