koreliacijos problema

J

jakjoud

Guest
Hi everybody,
Turiu rimta problema, čia ji: Turiu du signalai u ir v, noriu priemonė pavėluotai (Time to fly) Δt, kur v (t) = exp (jβ) u (t Δt), todėl paprastai aš tiesiog padaryti juos koreliacija ir paieškos funkcija max tai F ir F (Δt) = Fmax, tačiau tai nėra tiesa Aš nežinau, kodėl?Am I wrong
Taigi, prašome galėtų man padėti!

Sveiki,
exp (jβ) yra tik konstanta o sudėtingą koreliacijos v (t) ir u (t) turėtų Δt.Aš nerandu Jame jokios cocept problema, bet problema gali būti atitikmenų įgyvendinimą.
brmadhukar

Koreliacijos funkcija gali būti nustatyti vietos extremums kiekviena iš jų yra mažesnė nei absolytely Ekstremalus.Jūs turėtumėte ieškoti, kad ekstremalios bet ne vietiniai.

Iš tiesų problema negali būti su ekstremalios, 'cause I'm darbo impulsais, o tai reiškia, kad signalai yra baigtiniai.
Ir does'nt amplemantation koreliacijos pateikti problema taip pat Dirbu MATLAB todėl tiesiog funkcija naudotis xcorr;
čia yra kita reali problema, koreliacijos du signalai gali daryti xcorr (u, v) ar xcorr (u, conj (v))?
Thanks a lot

Sveiki, jakjoud

Nežinau, ką tu kalbi.
Jūs sakėte,
"Paieškos funkcija max tai F ir F (Δt) = Fmax, tačiau tai netiesa"

Gal galite atskirą pirkimo-I / Q, ir kad ryšys pagal save.Paimkite (abs (I K * J)) ^ 2.Jūs galite pamatyti viršūnę.

Pagaliau, norėčiau jums priminti, vynai atrodo kitaip yra pagrindo naudojimo "CONV" arba "xcorr".
"Xcorr" bus pratęstas trumpesniam vetor ilgis atitiktų ilgesnis anksčiau.
"CONV" daro rezultatas ilgio "input1 input2 1".Jūs vis dar galite naudoti "CONV" įgyvendinti "xcorr".^ _ ^dreamshower

Sveiki,
man tai visos, tai buvo tik periode problema, tai reiškia, kad turiu rašyti, kad Δtr = Δtm-N * T, kur Δtr yra Δt norėjo Δtm yra Δt matuojamas ir T signalus mėginių skaičius n yra koeficientas taikomas, Gerai, ačiū visiems.

Tegul jūsų širdis vis dar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back