konvertuoti 8bit serijos duomenų serijos uosto į 8bit lygiagrečiai

A

amenoera

Guest
Hi all. Iam čia. ir aš tikiuosi rasti mano problemą. Iam tai nuo 1 metų ir i cant projektą padaryti. problema yra Iam bando konvertuoti 8bit serijos duomenų serijos uosto į 8bit lygiagrečių duomenų (lygiagrečiai forma) Iam bando (74ls164) registre keičiamas ir pic16f84 ir daugiau ir faild kiekvieną kartą plzz noriu paprastos grandinės daryti šią operaciją, (turi būti tryed arba išbandyti) ir ačiū ačiū už tai kas man padės. (Atsiprašau, mano kalba nėra gerai)

Aš manau, kad jums nepavyko, nes nuoseklųjį prievadą perduoda duomenis asinchroniškai, tai yra, jūs neturite laikrodis nuoroda. Be to, duomenys apima papildomų bitų, kurie nėra dalis duomenų srauto. Ko reikia įgyvendinti programinės įrangos serijos uosto jūsų PIC16F84. Jums nereikia pereiti registre. IPS gali tai padaryti. Norėdami gauti daugiau informacijos, patikrinkite AN555 iš Microchip. www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1824&appnote=en011045

Jūs tiesiog turite programą savo mikrovaldiklių gauti duomenis iš savo USART, tada nuimkite bitai papildomas serijos duomenis ir perduoti šias 8 duomenų bitai duomenų uostuose.

labai tau ačiū "VVV" tikrai ačiū. Jūs teisus apie serijos "perduoda duomenis asinchroniškai. bet Iam tryed (pic16f84) ir nepavyko. Noriu grandinė jau išbandyti, nes Iam pavargęs priėmimo grandinių daug čia (aš turiu uždirbti daugiau nei 10 grandynai ir kiekvieną kartą man nepavyko). [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 5 minučių: [/color] [/size] Ačiū "HERMIN" taip pat. bet aš ką pasakė ir aš turiu tą pačią klaidą.

labas "INP" ir ačiū už jūsų sprendimas. bet man sakė, aš Tryed visa tai. taip, kad aš noriu rasti vieną padarė ir tryed ji. (išbandyta). ir ačiū dar kartą žmogus.

jei tas neveikia, gal Theres kažkas negerai su jūsų nustatymus, nes jei iš poeple žinutes darbo projektus iš jų bent vienas būtų dirbti su Jumis daug .... pabandyti pamatyti, jei pamiršote ką nors ar jūsų mikrovaldiklį jau su defektais. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back