konvertavimas PC parą MILC

F

fjpompeo

Guest
Labas,

Reikia paversti mano electrect kompiuterio stalo mikrofonų į kryptingą electrect kompiuterio stalo mikrofonų, siekiant sumažinti pikapas aplinkos triukšmo, kaip PC PSU ir ar kompiuterio procesoriaus ventiliatorius, gatvės triukšmo ir pan.Jei įmanoma, su automatiniu lygio kontrolė (compressor / limiter).

Šis mikrofonas bus naudojamas 80m HAM SSB stotelės.

Linkėjimai,

Fernando

Labas,

Kiek aš žinau, vienintelis būdas pakeisti Omni Electret MILC į ištisinių viena (cardiod), turite pakeisti mikrofonas elementas, ty: Electret dalis pati.Tai yra gauti iš įvairių šaltinių, aš neseniai įsigijo daug iš "farnell.com", jie turi daug įvairių dydžių ir modelių tiek unidirecitonal,.ir omni.

Deja, aš negaliu patikrinti jų su savo soundcard, nes jo mikrofono buvo susprogdintas, o atgal (visa mano kaltė), o su preamp, ir linijos, visi Electret elementai gavau iš Farnell buvo labai gera qaulity.

Jei negalite griebtis bet kokio pakeitimo elementai yra vienas metodas, aš žinau.Vienintelis skirtumas tarp omnidirecitonal ir ištisinių vidutines pajamas turinčių šalių yra tai, kad uni's turėti skyles elemento atgal.Tai reiškia, kad bet kokį garsą iš mikrofono Hits atsilieka nuo diaphram nugaros ir priekio (nes jis eina per skylutes ir aplink elemento viduje).Taigi, nes garso bangos Hits tiek priekyje ir gale tuo pačiu metu, ji atšaukia jį.Aš dar savo ruožtu elementą į šį metodą, Uni savo trickly ir tu gali baigtis griauna jį.

Hope this helps.

BuriedCode.

BuriedCode,

TKS už atsakymą.I'll try to get some krypties electrect MIC iš elektronikos prekių parduotuvė Čia mano miestas, ir kreips ypatingą dėmesį šios informacijos (angos priekyje ir gale) tiesiog Meka tikrai aš buing teisę MIC.

73

Fernando - PU2PLL - Brazilija

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back