Konvertavimas į arcade mašina Playstation 1

Z

Zenouir

Guest
Hi All, Aš esu čia, ir iš esmės nauja elektronikos mėgėjų. Norėčiau konvertuoti mano psone į arcade žaidimų mašina, moneta akceptorius. Aš ne konkrečiai žino, ko paklausti, bet iš esmės aš žinau, kad turi būti lenta ar grandinė, kuri bendrauja tarp ps vieneto, kreiptuką ir monetų akceptorius. Jei įmanoma, norėčiau tai "pasidaryk pats" tipo, todėl norėčiau išmokti ir vertiname elektronikos procese. Ačiū iš anksto. Zenouir

Labas! Gal galėtumėte patarti man, kaip savo ruožtu mano playstation 2 į arcade mašina, naudojant coinslot ir 30 minučių laikmatis ar ko nors panašaus.

bičiukai! jūs žinote, bet Electronics pagrindas? (Ar tik elektra), kad medžiaga yra labai lengva! sunkiausia dalis, aš mačiau, yra nustatyti monetų detektorius mygtuką Pradėti, porą kartų reikia pagal kai kuriuos žaidimus ... Taip pat mačiau, nauja Playstation kontroliavo dryžuotais ir lituojamas kai kurie mygtukai atitinka am pasažas kontrolierius ... gal sunkiausia dalis turėtų būti, PS compatilble Arcade kontrolierių be išpardavimas originaliais ... bet taip pat, manau, kad jos pigiau juostelės naudojama valdymo pultelį ar kažką labai lengva ... Mintys geriau. Aš tikiu, kad yra daug puslapių, paaiškinantys, kaip padaryti tokį daiktų ...

kurenai_ryu, Skamba, kaip jūs esate ekspertas. Gal galėtumėte pasidalinti, kai kurie iš šių "labai lengvai stuff".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back