Kontroliuoti užsakymą srauto AD1954 iš SigmaStudio

Ar dirbate pagal užsakymą srauto naudojant SigmaStudio? Ar jums kurti savo aparatūros naudodami savo mikrovaldikliu? Jei taip, mes galėtų pasidalinti keletas idėjų. Beje, tikiuosi, žinote, kad AD1940 yra išleistas. Domina?? bimbla.

Aš tik baigė sąsaja PIC 18F452 AD1954, naudojant numatytąjį signalo srautas. UC atkuria SigmaDSP paskutinį parametrus. Dabar pradėsiu su muitinės srautas. Kokia projektavimo stadijoje jūs? Ar tu padarei meniu LCD arba per sąsają susietų IR nuotolinis? Thanks and regards, bimbla.

Aš turiu 1940 projekto darbo užsakymą srautas, sukurta kartu su "SIGMA studija

AD1940 WOW! Ką jūsų užsakymą srauto? Ką erdvinio bibliotekos sudaro? Ar jūs galite padaryti iš jų erdvinio garso kanalų dekoderį? bimbla.

Turiu SigmaStudio v2.1 ir esu mano užsakymą lenta procesas. Ar galite man papasakoti, jei tai įmanoma kontroliuoti savo srautą, AD1954 SigmaStudio v2.1? Galiu valdyti tik tūrio ir kitų parametrų, kad reikia raštu vienoje vietoje .... kaip HPF. Ar turite pasirinktinį aparatūros ar AD EVAL tarybos? Jūsų answeer yra daug laukia. Thanks and regards, bimbla.

Sveiki Aš dirbu AD1954 + AD1871 + PIC16F877 projektas, automobilių DSP garso. Deja, aš ne SigmaStudio ir vertinimo tarybą, todėl man reikia apskaičiuoti visus IIR koeficientai pats. Gal žinote, kaip nurodyti vėlavimo parametrų (kairėje / dešinėje / sub kanalais)? Duomenų lape sako, kad atidėjimas turėtų būti įrašytas skaičius mėginių (165 mėginiai maks). Bet, kaip atstovauti 2,20 akimirkinis formatu? Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back