kontroliuoti greitį, reglamentuojančių motorinių

A

amiraa

Guest
Sveiki turiu problema turiu padaryti schemą į Proteus kontrolės greičiu variklis, bet Aš padarysiu su impulsų generatorius schemos būsiu chenge motorinės Encoder

Nuo jūsų klausimą, norite kontroliuoti motorinių naudojant impulsų generatorius greitį, yra tiesa? Keisti impulso pločio (arba darbo ciklą) pakeisti variklio greitis.

Labas, Tai ne aišku, ką norite. Prašome paaiškinti, kad ir gausite daugiau pagalbos. Tahmid.

ačiū tahmid turiu mesear greitis varikliu encoder ir ekranas su LCD ir kontrolės PID visa tai mikroc

MikroC yra redaktorius, kad naudojamas rašymo C kodas, skirtas mikrokontrolerių kaip IPS manau .. norite naudoti IPS arba PID>?

1. Kas motorinių do u wanna naudoti? Nuolatinės srovės variklis arba 3-jų fazių variklis arba 1-fazė varikliu, arba BLCD variklis, ar žingsnis motorinių .... ? 2. Kokio tipo PIC mikrovaldiklį do u wanna naudoti? 8 bitų, 16 bitų arba 32 bitų? 3. Ar žinote ką nors apie PID algoritmu? Ar žinote, kaip yra skaitmeninis PID, kaip konvertuoti analoginius PID į skaitmeninis PID, kaip nustatyti parametter motorinių? Kaip suteikti parametter PID reguliatorius (Kp, Ti, Td) ... Jūs turite duoti klausimą išsamiai, jums suteikti išsamiau atsakyti! Geriausi atžvilgiu!

Hi visas kūno turiu tą pačią problemą, aš dirbu projekto naudojant pic Noriu išmatuoti variklio greičio optinio keitiklio naudojant pic ir rodyti greičio LCD patinka grandinės: variklis su optinio keitiklio + pic + LCD rodymo Aš taip pat programavimas su mikroc nors žino, kaip padaryti, kad prašome helpe:?:

82f98d1a421.gif
mano, kad jūsų optinis kodavimo, kaip kad parodyta vaizdo ir jums bus suskaičiuoti nnumber revoliucijų tada jūs IR šaltinis ir IR jutikliu patinka, kad senosios pelės kompiuterio IR jutiklis yra sujungtas su įėjimo į pic jums suskaičiuoti, kiek kartų impulsų atsitikti kas revoliucija, jei ji turi 16 impulsų, pavyzdžiui, kad vaizdas padaryti viso sūkio tada 1 revoliucija == 16 impulsų tada į kitą žingsnį jums reikia susieti tai su laiku jums bus aktyvuoti laikmatį, kuris prasideda nuo pirmojo impulso įskaičiuojami minutę pradžioje ir tada, kai minutės skaičiuojama kaip impulsų skaityti tada nutraukti nustos skaičiuoti ir greitis rodomas galite padaryti ją per sekundę, kad ji geriau tikiuosi, kad tai naudinga

ačiū Mahmoud žinojau, kaip variklis veikia, bet programos problème aš tikrai nežinau, kaip laikmatis dirbo su, jeigu jūs žinojo, kaip laikmatis progamme helpeeeeeeeeee man prašom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back