kontrolės mobiliajame telefone naudojant mikrokontrolerów

F

froten

Guest
Sveiki visi,

Im bando atlikti nuotolinio valdymo sistema naudotis mobiliaisiais telefonais, kai aš atsiųsime didgital kontrolės signalas iš valdymo stoties į paskirties dviem mobiliaisiais telefonais vieną atgal siunčiant duomenų ir antrą gauti duomenis.Aš naudojo pobile mikrofonas siųsti mano skaitmeninis signalas ir naudojamas garsiakalbio ir gauti telefono grįžti signalo.Kadangi aš naudojant skaitmeninius duomenis, aš naudojama sequre bangų, kaip indėlį į siunčianti hpone, bet ir receving telefono aš beveik sine wave (gali būti dėl vidaus filtrai mobiliųjų telefonų), kurios nėra skaitmeninės duomenų posłałem .Mano idėja yra tokia: Man reikia siųsti ir recive kontrolės signalas (skaitmeninis arba analoginis) naudojant mobiliojo telefono, todėl prašome, kas turi anyidea ar tyrimus arba patarimus leiskite man žinoti, kaip šis progect yra mano absolventai projektas, ir aš tik maža idėja apie mobiliųjų įgyvendinimas ir kontrolė.

pagalbos labai appriciated.

graži idėja,
bet ir reikia konvertuoti sine wave į stačiakampės bangos signalo naudojant mėginių ėmimo vartai (Šmito trigeris), kad galite naudoti kaip valdymo signalus.kaip ir yra išgauti signalai eina į kalba, jie bus analogas tik.
ir reikia tik voncert juos skaitmeninės kad ir galite juos naudoti kaip valdymo signalus.

hi, reikia į tai, gimęs žaisti su mobiliuoju (turi būti gsm), kad kas nors ir pasakys (balso) nebus gautas 100% kitame gale taip pat Jums fequency praranda dėl skaitmeninį tankinimą ir filterations.Šiuo atveju jūs turite dvi galimybes naudoti mobiliuosius kaip modemą arba SMS.
SMS pvz ne ww.mcselec.com
gero
sadat007

Sveiki, Jei norite siùsti duomenis, tokiu būdu geriau naudoti DTMF ieškoti kodera en dekoderis lustai.Jo lėtas duomenų perdavimo, tačiau jokių problemų telefono ryšio tinklu.Pauliaus.

Nežinau, kodėl visi čia komplikuoja šią problemą ,......Aš did't įgyvendinti ką nors praktiškai bet manau viskas apie siuntimo metu komandos Telefono heksa būdas iš mikrokontrolerio ir gauti SMS žinutę PDU formatą naudojant mikrokontrolerów.
I, kad visi ekspertų žmonių čia įdėti daug dalykų ir komentarus, kodai ,......., tt, kurie gali mums padėti.

Thanx al jūsų peržaidimas

Žinau, kad mobilusis telefonas gali būti naudojamas kaip modemas, bet ne bet kokia idėja, kaip tai padaryti.Ar tai reikia kompiuterio valdymo modemo ar tai galima padaryti naudojant mikrokontrolerów?Ar galima parašyti langai programas, kurios gali valdyti telefono modemą?kaip ir kur pradėti?

bet kokia pagalba yra vertinama.

Paprasčiausias bus prasme DTMF tada decode ............

DTMF - Dual tonas daugiadažne http://en.wikipedia.org/wiki/DTMF.Faktiškai gauna DTMF apie mobilųjį telefoną, yra ne ta, kad paprastas su vocoders tt garso yra šiek tiek iškreipta, ir Jums teks dėti bandykite logika / kontrolinė, siekiant užtikrinti tinkamą priėmimo
tt
Žmonės, kurie pasiūlė DTMF ...Jei sėkmingai įgyvendino tai norėčiau žinoti, kaip aš neturėjo didelės sėkmės.

Labas!
Pats paprasčiausias būdas tai padaryti gimęs projcet yra siųsti ir gauti SMS per tiek mobiliųjų telefonų.
Jūs galite tai padaryti labai lengvai naudojant AT komandomis.
pvz komandą

ATD 03335647897;

padaryti mobiliuoju telefonu į nurodytą numerį, kuris šiuo atveju yra 03335647897.

AT komandas galima siųsti ir gauti per serial port.

Linkėjimai.

Jei jūsų receving mobiliuoju tampa sine wave output tiksliai anologous į reikiamus impulsus produkcija, galite konvertuoti sine išėjimo į stačiakampės bangos signalo išėjimo naudojant DETEKTORIAI sankryþos nulio (ZCD).
ZCD gali būti parengtas naudojant bet Opamp labai lengvai.
Jei jums reikia papildomos pagalbos, tai rašykite.

taip, lengviausias būdas yra naudoti SMS ir i dont know kas PDU formatas?
gali kas nors paaiškinkite?

Citata:

Jūs galite tai padaryti labai lengvai naudojant AT komandomis.

Išbandykite tai, gal tai ko ieškote ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=757
http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=279

Ne pigūs, tačiau gali būti lengvai ..

Alan69 rašė:

h ** p: / / www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=757

h ** p: / / www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=279Ne pigūs, tačiau gali būti lengvai ..

ČIA dar įdomią nuorodą į temą VALDYMO http://www.serasidis.gr/circuits/smscontroller/smscontroller.htm.

Žinau šią svetainę jis buvo paskelbta daug kartų
10x

Man reikia sukurti sistemą, skirtą stebėti bushfire.Ši sistema reikalauja Mobilusis telefonas kaip medium komunikacijos.Taigi, manau, kad mano projektas yra panašus į Jūsų.Bet aš nežinau, kaip pasirinkti mikrokontrolerio ir kaip prisijungti mikrokontrolerio su mobiliuoju telefonu.Jei aš pasirinksiu 8051, tai galima pasiekti šį tikslą?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back