Kondicionierius nėra Colling pakankamai

D

donrigor

Guest
Kokios yra priežastys, kodėl airconditiioning vienetas neturi suteikti pakankamai kietas net jei jis yra iškeltas Bbe žemiausia temperatūra?

Gali būti daug priežasčių: 1) oro filtras yra chocked 2) mažas dujų Level 3) Garintuvas pelekai R chocked 4) Juokingai kondensatoriaus pelekai 5) Ventiliatoriai r veikia mažu greičiu 6) skaldytų izoliacijos Siurbimo ir išleidimo linijas 7 ) kompresoriaus veikimo degraduoti 8) patikrinti Termostatas veikia gerai (+ elektroninės grandinės) 9) patikrinti relę, kuri įjungia kompresoriaus variklis dirba gerai. 10 Saugokite UR lauko kompresoriaus bloko tiesiogiai saulės naudoti tam tikras atspalvis (Split tipo) ir daug daugiau. . .

Puikus .... taškai turi būti pažymėti. Atspėkite, jūs geriau pažinti apie kintamosios srovės. Laikykite jį iki Hameed.

pranam77: [quote = pranam77] Puikus .... taškai turi būti pažymėti. Atspėkite, jūs geriau pažinti apie kintamosios srovės. Laikyti iki Hameed. [/Quote] thankx daug

Dabar aš turiu naują gamtinių dujų krosnyje (96%) ir naujų oro kondicionierius (labai veiksminga), sumontuoti. Mano senas iššvaistoma daug energijos ir susidėvėjęs. Mano vyriausybė moka didelę nuolaidą dėl jų didelio efektyvumo ir gamtinių dujų ir elektros sutaupys daug pinigų.

[Quote = donrigor] Puikus pone, ačiū jums jis padeda daug! [/Quote] nepamirškite paspausti man padėjo mygtuką šalia mano vardo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back