kondensatoriaus MISMATCH

F

firsttimedesigning

Guest
Aš jau bando rasti tam tikrą informaciją apie tai, kas sukelia kondensatorius nesutapimo,
kol kas vienintelis dalykas, kad aš žinau, kad yra atsitiktiniai krašto variantus.Kitų galimų priežasčių, tokių kaip numuštos, ilgo nuotolio nuolydžiai.Jos visos gali būti pašalinta naudojant bendrus centroidė geometrijos.Ką aš norėčiau žinoti, nors yra, kad kiek poveikis nėra atsitiktinis krašto variacijos apie kondensatorius santykis?Ir kodėl žmonės sako, kad būtų lengviau suderinti du dideli kondensatoriai, o ne du mažus kondensatorius?Ar todėl, kad atsitiktinai krašto variacijos priklauso nuo kondensatoriaus.Atsitiktinė krašto varianto tikriausiai skiriasi nuo technologijų technologijas.Bet ar gali kas nors man duoti bendra vertė?kaip vidutinė vertė, ar kažką.

Statistiškai Atsitiktinė paklaida kondensatorius santykis buvo pastebėta, kad priklauso nuo grįžtamojo kvadratinės šaknies priklauso nuo kondensatoriaus zonos.ir linijiniai dependance dėl permiter į ploto santykį.

Tai yra bendros taisyklės, kurios reikia laikytis siekiant gauti geresnę atitikimas:
Naudokite identiškas geometrija
- Skirtingi dydžiai kondensatorių rungtynės blogai
Naudokite kvadratinių geometrija tiksliai suderintos kondensatoriai
- Periferinė variantai yra pagrindinis šaltinis atsitiktinių nesutapimui
- Pigiausias pakraštys ploto santykis
Padaryti kondensatoriai kuo didesnė
- Optimalus dydis 20 x 20 50 x 50 mkm
Vieta derinama kondensatoriai greta vienas kito
- Didelis skaičius kondensatoriai gali būti pateikiami į stačiakampius masyvai
Vieta manekeno kondensatoriai aplink išorinį kraštą masyvas
- Dummy kondensatoriai bus skydas atitikimo kondensatoriai nuo šoninio elektrostatinis
srityse ir pašalinti skirtumai etchrates
Elektrostatinis ekranas atitikimo kondensatoriai
- Turi Pakrančių sritys
- Leidžia sukelia pereiti kondensatoriai
- Shields kondensatoriai elektrostatinis laukai
- Mažina poveikį pakuočių streso
Kryžiaus kelias organizuoti kondensatoriai
- Sumažina poveikį oksidas nuolydžiai
Apsvarstykite talpos ir veda
- Leads prisidės prie talpa
Venkite rodyti veda per Neapsaugotas kondensatoriaiPažvelkite į priedus geriau statistinius duomenis.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Manau, kad pateikti labai įtikinamai atsakyti.
Galite skaityti knygų, kuriose aprašoma, kokiu klausimu
labai kruopščiai, pavadintą meno maketą.

Gerbiami raj_shekar:

Yra kai kurių dalykų, kad aš nesuprantu,
galėtumėte aptarti išsamiau?

- Kas reiškia "Sudėtyje Pakrančių srityse"?
Kas yra "padėti"?
Kodėl pakuotė stresas bus poveikis dangtelį nesutapimui?mpig

Raj, ačiū už atsakymą.
Tačiau atsakyti, kad Aš ieškau ne sukelia neatitikimą, o vertės neatitikimą.Pavyzdžiui, maži kondensatoriai yra sunku suderinti vienas su kitu.Tegul C būti vieneto talpa ir pasakyti, kad aš noriu santykiu 1:1 tarp dviejų kondensatorių.Tai sunkiau atitikti 1C kondensatorius su kitu 1C kondensatorius nei atitinka 128C kondensatorius su kitu 128C kondensatorius.Santykis 1C ir 1C kondensatoriai gali būti 0,1% paklaida.Bet santykis 128C ir 128C kondensatoriai turės 0.01% paklaida.Ši procentinė dalis yra tai, ką aš noriu žinoti.Žinau, kad jis priklauso nuo technologijų, kad jūs naudojate, bet norėčiau sužinoti vertė.

Knyga: The Art of Analog išdėstymas
Autorius: Alan Hastings
Skyrius: 7 - atitikimas rezistorių ir kondensatorių.

Čia galima rasti labai įdomių aprašymą kepurės neatitinka ir apskaičiuoti neatitikimą koeficientas talpos ...

Ačiū už atsakymus ...
Ar kas nors žino, kas vieneto talpa yra 12 bit successive approximation ADC?
Ar kondensatoriai, kad žmones naudoti 12 bitų SA ADC tos pačios kaip
tuos, kuriuos jos naudoja vamzdynas ADC?

Kondensatorius nesutapimui DC / C paprastai yra proporcingas 1 / √ Plotas

Labai sunku citata vertybes, jis priklauso visiškai dėl išdėstymo / technologija.Vienas turi ekstrakto išdėstymo ir patikrinti dangtelio vertė ir pakartoti.

firsttimedesigning rašė:

Ačiū už atsakymus ...

Ar kas nors žino, kas vieneto talpa yra 12 bit successive approximation ADC?

Ar kondensatoriai, kad žmones naudoti 12 bitų SA ADC tos pačios kaip

tuos, kuriuos jos naudoja vamzdynas ADC?

Santykis 1C ir 1C kondensatoriai gali būti 0,1% paklaida.Bet santykis 128C ir 128C kondensatoriai turės 0.01% paklaida.

tai tinka įprastos CMOs technolygy?Po 9 minučių:SAR ADC skiriasi nuo Pipline ADC, Taigi būdu pasirenkant vienetą capcitor yra ne tas pats.
Norėdami 0.6um technologiją, 40um * 40um vieneto kondensatorius, santykinis mismach yra 0,08%.
Dėl 12 bitų ADC, deltaC / C mažiau kaip 1 / 2 ^ N. Taip ir gali pasirinkti vieneto kondensatorius.

ΔC / C santykis turi būti LSB / 2 teisingi.kad vienas turi kryžminį patikrinimą išgautų dangtelį pasiekti tikslumo.

Labai geras atsakymas!
raj_shekar rašė:

Statistiškai Atsitiktinė paklaida kondensatorius santykis buvo pastebėta, kad priklauso nuo grįžtamojo kvadratinės šaknies priklauso nuo kondensatoriaus zonos.
ir linijiniai dependance dėl permiter į ploto santykį.Tai yra bendros taisyklės, kurios reikia laikytis siekiant gauti geresnę atitikimas:

Naudokite identiškas geometrija

- Skirtingi dydžiai kondensatorių rungtynės blogai

Naudokite kvadratinių geometrija tiksliai suderintos kondensatoriai

- Periferinė variantai yra pagrindinis šaltinis atsitiktinių nesutapimui

- Pigiausias pakraštys ploto santykis

Padaryti kondensatoriai kuo didesnė

- Optimalus dydis 20 x 20 50 x 50 mkm

Vieta derinama kondensatoriai greta vienas kito

- Didelis skaičius kondensatoriai gali būti pateikiami į stačiakampius masyvai

Vieta manekeno kondensatoriai aplink išorinį kraštą masyvas

- Dummy kondensatoriai bus skydas atitikimo kondensatoriai nuo šoninio elektrostatinis

srityse ir pašalinti skirtumai etchrates

Elektrostatinis ekranas atitikimo kondensatoriai

- Turi Pakrančių sritys

- Shields kondensatoriai elektrostatinis laukai

Kryžiaus kelias organizuoti kondensatoriai

- Sumažina poveikį oksidas nuolydžiai

Apsvarstykite talpos ir veda

- Leads prisidės prie talpa

Venkite rodyti veda per Neapsaugotas kondensatoriaiPažvelkite į priedus geriau statistinius duomenis.

jei you're asking for apskaičiavimus, ir guess fizikas gali atsakyti į šį klausimą.i had tyrimų prieš ir jie naudoja skirtingus algoritmus, išsiaiškinti kondensatorius nesutapimui.net Hastings nebuvo aptartas gerai skaičiavimai dėl šio klausimo.Jis tik davė apžvalga.

firsttimedesigning rašė:

Aš jau bando rasti tam tikrą informaciją apie tai, kas sukelia kondensatorius nesutapimo,

kol kas vienintelis dalykas, kad aš žinau, kad yra atsitiktiniai krašto variantus.
Kitų galimų priežasčių, tokių kaip numuštos, ilgo nuotolio nuolydžiai.
Jos visos gali būti pašalinta naudojant bendrus centroidė geometrijos.
Ką aš norėčiau žinoti, nors yra, kad kiek poveikis nėra atsitiktinis krašto variacijos apie kondensatorius santykis?
Ir kodėl žmonės sako, kad būtų lengviau suderinti du dideli kondensatoriai, o ne du mažus kondensatorius?
Ar todėl, kad atsitiktinai krašto variacijos priklauso nuo kondensatoriaus.
Atsitiktinė krašto varianto tikriausiai skiriasi nuo technologijų technologijas.
Bet ar gali kas nors man duoti bendra vertė?
kaip vidutinė vertė, ar kažką.

Jūs galite rasti ataskaitą liejimo svetainė apie kondensatorius nesutapimui.ir iš šių duomenų, galite nusprendė savo kondensatorių naudoti savo dizainą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back