komponentas įžeminimo problemos ..

S

super

Guest
Dear all:
4 sluoksnis PCB, Layer eilės nuo viršaus iki apačios iš viršaus - GND - Vcc - apačioje.
1.Koks skirtumas, jei komponentas prisijungti prie pagrindo sluoksnį, 2 ir
į 4 sluoksniu?
2.kai mes RF priekinės PCB išplanavimas, kodėl mums reikia iškasti sluoksnis 2 ir
Layer 3?

Ačiū.

Klausimas yra nesuprantamas.
\ Prašome suteikti daugiau aiškumo ir paprasta.

Atsiprašau, aš Aprašymas ji tiksliau.
4 sluoksniu PCB, Layer seka norminal iš viršaus į apačią iš viršaus - GND - Vcc - apačioje.

1.Koks skirtumas, jei žemės sluoksnis į 2 ir
žemės sluoksnis į 4?

2.kai mes RF priekinės PCB išplanavimas, kartais
mums reikia iškasti sluoksnis 2 ir Layer 3.
Aš nežinau, kodėl mes turime tai daryti?

Ačiū.

RD įprasta tai turėtų rodyti GND nedelsiant.
Jei naudojate aukščiau minėtas signalas - GND - VCC --- signalas metodas, tai galite naudoti RD abiejų pusių, nes VCC taip pat RD GND.
Tokiu būdu Jūs gausite daugiau galimybių žaisti su RF signalo grandinė su vientisumą.

Taip pat galite GND sluoksnio sluoksnis 4 su signalų vientisumo kaina.Tokiu atveju jums bus žaisti tik vienoje pusėje lenta.reikia daug priežiūros ir problema yra sudėtinga spręsti, kaip ji sąveikauja su skaitmeninių signalų jei.
Todėl geriau eiti į paprastas ir lengvas būdas.

2) Mano nuomone Odkopać yra suprantamas kaip radijo per iš viršaus į apačią sukurti saloje GND ir srovės.

Leiskite man žinoti mano suprantu, yra teisinga?

Kartais vienas virš kito yra labai plona ir sluoksniai.Jei norite sukurti tam tikrą Impedance mikrojuostelinių, tai gali būti per plonas, kad.Taigi pašalinti nuorodas į žemę po juo sluoksnio ir padėkite ant žemės ji Nuorodos apatinis sluoksnis.Tarpai iki žemės yra daugiau, todėl atsekti dabar yra platesnės ir lengviau padaryti.

Gerbiami toonafishy,
Jūsų taškas yra teisinga, tačiau neįtraukti Impedance jis turi kitą
Priežastis?

Gerbiami kspalla,
2 punkte, toonafishy turi didelį tašką.
1 punkte, ačiū už jūsų aiškiai paaiškinti, bet aš nesuprantu
vienas dalykas.
C = E0 * / D R = Rsqr * L /
jei GND sujungti su Layer 2, jis gaus daugiau dangtelį ir mažiau Res
jei GND sujungti į 4 sluoksniu, jis gaus mažiau dangtelį ir daugiau Res
taip atrodo prisijungti prie sluoksnis 4 yra geriau, tai kodėl Layer 2 yra geriausia pasirinkti?

Ačiū tavo pagalbos.
Many thanks.

Jūsų taškas yra teisė, bet perdavimo linijos plotis parenkamas taip, kad ji yra 50 Ohm Impedance RD.
Tai padės išvengti daugiau dangtelį ir mažiau res, kaip nurodė Jūsų atveju.
pasirinkus sluoksnis 4 po 50 Ohm Impedance bus įgyvendinta aukštojo pėdsakus plotis po 2 sluoksnis atveju.
Daugiau pėdsakas plotis reiškia, kad turite mažiau galimybių žaisti.

Jei sluoksnis 4 yra skirtas RD GND tada jūs negalite naudoti sluoksnis 2 ir 3 maršruto tikslą, nes ji trukdo su RF.Tai riba, nors jūs turite 4 sluoksniai, bet faktiškai dvi sluoksnis tik.Šiuo būdu jūs negaunate jokios naudos, o ne didinti išlaidas kreipdamiesi 4 sluoksnis.

Aš žinau, kad jums pasakė, bet tai ne aš paklausti.
Atsiprašau, aš redescribe jį dar kartą.
Mano klausimas
jei GND sujungti su Layer 2 ar 4 sluoksnis turi ką skirtumas (don't care Impedance ir nukreipimas vien tik mano įžeminimo problemos)?

Ačiū.

Jei mes neturime rūpintis Impedance tada tinkamai rodomi per, o jo skersmuo bus nustatyti įžeminimo problema, nesvarbu, kurioje sluoksnyje ji yra.

Aš nesuprantu, kodėl jums nereikia rūpintis pilnutinė varža.Tikriausiai aš ne suprato mano klausimą, atsiprašau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back