Kompiuterių sąsajos modulių proceso kontrolė

0

001

Guest
Labas,

Noriu dirbti kompiuterinės sąsajos modulis valdymo procesas.Bet aš tikrai nežinau, kur pradėti.Since I don't really turėti apie sąsajų idealus.Norėčiau sužinoti apie šiuos.

1.Kokia programavimo kalba geriausia naudoti.ID galima naudoti Visual Basic.

2."Windows" gali būti naudojami arba man tenka ieškoti atviro kodo (kodas) Operacinė sistema.

3.Noriu naudoti arba serijos ar lygiagrečiai uoste, ir aš galėti kaupti duomenų apdorojimo.

4.Duomenų signalas yra skaitmeninis.Būčiau dėkingas, jei kas nors gali duoti man, kaip pradėti raktas, ir vadovas mane, knygas reikia skaityti apie proceso kontrolę.

Ačiū

001

labas

Citata:

1.
Kokia programavimo kalba geriausia naudoti.
ID galima naudoti Visual Basic.

Jos galima naudoti beveik visus programavimo kalba, bet Id sugest C ar C .
Galite naudoti Windows, arba bet toher Operacinė sistema norite.Kadangi jūsų duomenų ryšys įjungtas serijos arba lygiagrečiai aš asumme nereikia realtime atsakymus, atvejais, kai įprastu operacinių sistemų, įskaitant Windows, netinka taikyti.

Jeigu jūs planuojate daryti su skaitmeniniu valdymu, tai turbūt verta pirkti DAQ.

Ačiū,

Aš tik noriu, kur pradėti konsultacijas, kad yra programinės įrangos naudojimo.Tai bus realtime stuff, jei duomenys bus gaunami, tvarkomi ir būtinos informacijos išsiųsta.

Kažkas advicing man naudoti operacinę sistemą, pavyzdžiui "Linux", kuri yra atviro kodo operacinę sistemą.

Ar tiesa, kad langai būtų ne dirbti tokio apdorojimo, aš noriu būti tikras, tikrai apie tai.Kokia programavimo kalba davė man mažiau problemų.

Kaip man pradėti, aš tikrai supainioti.I need someone to help me out.I dont mind PM.

Ačiū

001

Jūs galite patekti į standartinę uostuose skambanti Serial / Parallel iš beveik bet kokios programavimo kalbos.OS Nesvarbu, svarbu ne tik tai, kad įgyvendinimas gali būti skirtingos.
Kontroliuoti, kas yra labai paprastai greičiu.Ką jūs sąsajų su nes Jūs minėjote, kad signalai yra skaitmeninis.Pageidautina, kad patikrinti, kokios sąsajos prietaiso pasiūlymai.

kalba-C (nes dabar tai įmanoma, visi OS)
Port Pirmajame tyrime parallel port
rodyti Pamokos apie

www.bibinjohn.tk
www.beyondlogic.org

labas

Manau, jūs pamatysite Wed http://www.thaiio.com kad jums kai informacija apie I / O pagal windown už LPT prievadas ir daugiau
Ačiū.Parašytas po 5 minučių:Jūs galite naudoti šį failą vb naudoti su vb ir I / O pagal langą
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Max 001

Jūs tai bandote plėtros HMI už
procesą, galima kontroliuoti naudojant darbalaukio pc.since HMI yra SCADA dalis galite rasti komercinių produktų, pavyzdžiui, iconics, intellution arba Wonderware daug ... ir tt
Bet jei kurti patys, pirmojo skaitmens Kokia jūsų prietaisas proceso stebėsena, pavyzdžiui, PLC, RTU ...
Tada galite nuspręsti, kuri OS ir kalba geriau būtų šių devices.by būdas, kaip realaus laiko savo projektą, prašymas yra svarbiausias, nes tai galėtų sukelti kitam kitokio pobūdžio įgyvendinimo.

Sėkmės

Ačiū

Zdecydowałem naudoti dėl C on Windows programavimas.Kaip aš einu apie duomenų rinkimo, naudojant lygiagrečiai uostų.Ar yra kokia nors nuoroda ar knygos, kuri yra rekomenduojama naudoti.

001

Turiu sukurta mažas HMI taikymo VB6 rūgštingumo diluation įmonę, kuri siejama su mano PIC kontrolierius, kuri savo ruožtu kontroliuoja Vožtuvų ir siurbliai naudojant Parallel Port.Jei norite kodas galiu rašyti forume.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back