K
kutch
Guest
Hey guys. Iš esmės, man reikia keitiklio, todėl mažas elektrinis starteris variklis galia mažas nešiojamas baterija (~ Rubiko kubas dydis) ... visų į vieną įtaisą / Korpusai Detaliau: skaityti, aš, atrodo, keitiklis reikia konvertuoti DC baterija AC kištuko, pridedamas prie elektriniu starteriu. Aš nenoriu baterija / keitiklio nuolat galios mašina ... tiesiog pradėkite. Turint tai sakė, įrenginys bus tikriausiai reikia pereiti išvengti elektros energijos nutekėjimo ir baterijos turi būti įkraunamas. Klausimai: 1. Yra maža tokio dydžio baterija gali pradėti mašina kelis kartus prieš atsinaujinimą? Aš nežinau, kiek amperų, reikia pradėti smulkiąją motoriką ~ 1-10HP (vejapjovės, kt.). 2. Kaip brangu statyti keitiklį šiam tikslui? Manau, jis yra susijęs su kiek vatų išėjime gali, bet tada vėl, aš nežinote, kiek man reikia paleisti mašiną. 3. Ar tai kažkas įmanoma, aš galiu padaryti ar turėčiau tik sutaupyti laiko ir darbo sutartį iš? Ačiū už bet kuria kryptimi. Jūs vaikinai yra kitą lygį su savo pomėgius: shock: