kokybės keletą išvesties maitinimo - padėti reikia.

D

dimi3

Guest
Labas,

I m naują forumą, ir ieško tam tikrą informaciją ir pagalbą savo projekto.Aš su Gitaristas save ir susiduria su problema, kaip tai daro kiti, maitinimui ryšelyje badaujančių pedalai iš vieno maitinimo bloko, pedalo laive.

Kas Norėčiau tai reguliuojama maitinimo su izoliuotos rezultatus, kad būtų išvengta žemės kilpomis, naudojant torodial transformatorius su daugeliu Antrinės, ir aš noriu, kad jos visiškai hum nemokamai ir švarus.

Kodėl aš noriu statyti?Jis ai tik maitinimo.Kadangi tai, kas šiuo metu rinkoje išlaidos 200 $ deramo kokybę, ir dauguma jų yra nepakankamai su mA srovės mano poreikius.

Tada aš turiu pakuotės jį labai kompaktiškas korpusas pvz (6 x 3,4 x 1,75)

Man reikia 4 bėgiai su 12V ir vienas su 9V 400ma kiekvienam.

Aš patraukė schema su erelio, bet aš truputį prarasti, I dont know how to padaryti 5 bėgiai kartu, ir sukurti paprastą PCB išplanavimas, su viena ar 2 sluoksniais.

Ar gali kas nors padėti man su šia?Taip pat pastabas dėl modelių yra daugiau nei sveikintinas.

Man nesitiki, kad kažkas ims mane PCB nemokamai, bet mes galime kalbėti apie, jeigu kas nors turite laiko tai daryti esu pasirengęs sumokėti už pastangas.

Ačiū
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Yeah I could help you out kartu jis būtų šiek tiek darbo ir norite daugiau informacijos iš jūsų, tačiau leiskite man žinoti, ir mes skaičiaus kas norsParašytas po 1 minučių:priklausomai nuo to, ką reikia aš galėčiau tik jį jums ir ją, bet ji tikrai priklauso nuo to, ką jis Nenoriu praleisti tonų laiko jis.Atnaujinti man daugiau ir mes skaičius ką nors iš

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back