Koks yra skirtumas tarp NPN ir PNP Dies tranzistorius?

C

chuan556

Guest
Sveiki visi, aš žinau, kas skiriasi NPN ir PNP Dies tranzistorius? Ačiū

[Quote = chuan556] Sveiki visi, aš žinau, kas skiriasi NPN ir PNP Dies tranzistorius? Ačiū [/citata] vienas skirtumas yra naudojama medžiaga.

NPN turi du N tipo medžiagos ir vienas p-tipo sandwitch tarp dviejų N tipo. Reversas yra PNP Byla.

skirtumas yra dėl dopingo. NPN n tipo kolektorius labai priedais, o p-tipo pagrindo lengvai su priedais. PNP, p-tipo kolektorius labai priedais ir n-tipo pagrindo lengvai su priedais.

[Quote = chuan556] Sveiki visi, aš žinau, kas skiriasi NPN ir PNP Dies tranzistorius? Ačiū [/citata] Nuoroda malvino knyga

Taip pat galite kreiptis į "elektroniniai prietaisai ir grandinės teorija" boylested ir nashelsky.

Rodyklė galvos rodo įprastinės srovės tekėjimo krypties.

Kolektoriaus NPN tranzistorių tiekiamos + Vcc, o PNP, komplekte Vcc kolektoriaus.

Bipolar Transistor iš esmės sudaro pn sandūros Diodai porą, prisijungė atgal atgal. Tai sudaro savotišką sumuštinį, kur vienos rūšies puslaidininkių dedamas tarp dviejų kitų

1. NPN mes srovių iš bazės į Emitter ir supirkėjui Emitter bet PNP, priešais 2. NPN reikia teigiamą nuolatinės srovės maitinimo šaltinis prijungtas prie kolektoriaus, bet PNP, reikia neigiamas, prijungtas prie Emitter 3. NPN pagrindinių vežėjų elektronų bet PNP, yra skylių, todėl NPN greičiau!! ......

NPN n emmiter, p yra bazė, n surinkėjas pnp p yra spinduolis, n bazę ir p yra kolektorius. NPN mes srovių iš bazės į Emitter ir supirkėjui Emitter.

Manau, kad jos tiesiog mūsų reikalaujama taikyti kaip variklio konfigūracija, jei norime pasukti motorinių abiejų pusių, mes turime naudoti šią konfigūraciją (ty viena laikrodžio rodyklę ir antra, kovos pagal laikrodžio rodyklę)

Sveiki, aš sutinku su visų pirmiau minėtų narių, ir aš norėčiau pridėti vienu tašku daugiau, ty NPN, dauguma krūvininkų prietaiso viduje ir už jos ribų prietaisas (laidų, prijungtų prie terminalų) elektronika. Tačiau, PNP įrenginio viduje dauguma vežėjų yra skyles ir išorinė prietaisas yra elektronų. tekste galite perduoti šią temą "PRINCIPAI Electronics" --- VKMehta vissu [/youtube]

VEŽĖJŲ-IN NPN TRUMPALAIKIS laidumo elektronų B'COZ IR ATVEJU PNP, YRA skyles.

Aš rekomenduoti knygą "Elektronika principas Albert Paulius Malvino". Bigginers labai gera knyga, labiau praktinis požiūris.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back