Koks yra skirtumas tarp N - aktyvus ir N implantacijos?

0

020170

Guest
Be CMOS procesą, aš žinau, N-CH Mėn sudaro N diffususion ir poli

bet kai procesas išdėstymo technologija, naudojama Š aktyvaus sluoksnio su N implantacijai sluoksnis statyti N MOSFET.

Aš nežinau, kodėl N implantacijai sluoksnis naudojamas CMOS procesą, formavimo N MOSFET.

formos N MOSFET, tai pakanka naudoti N aktyvaus sluoksnio?

Kodėl reikia N implatation formos N MOSFET?

Kas yra N vaidmenį implatation sluoksnis?

ačiū

Taip, N diff forma NMOS.
ir labiausiai procesas neede aktyvaus sluoksnio turės Bulio apskaičiavimo forma N kaukė pagaliau.

Aktyvus arba kartais vadinamas Diff yra teritorijoje, kurioje nurodoma oksido sluoksniu atidarymas, kai prietaisas bus.

Tada tu N implantas (arba P ).Galite matyti, kad n visuomet yra didesnis tada Active - tai ir įsitikinti, ar visos aktyviosios srities pasireiškia ji implantas atveju poslinkis.

Paprastai iki N jums indėlių poli sluoksnis (kurti kanalas)

Aš rekomenduoju perskaityti bet apie CMOS dizainas knyga - yra 100 puslapių pradžioje aprašoma technologija (apskritai, bet ji dengia savo klausimais)

Mums reikia aktyvių ir N Implant / P Implant kaukes.VEIKLIOSIOS rajone, N implantas bus n-aktyvus.Bet kai vienas nori naudoti N-DIRBANTYS ir P-ACTIVE nors N Implant ir P Implantas yra sudarytas.N-DIRBANTYS ir P-ACTIVE bus sujungtos į vieną kaukę --- aktyvus.

gerai.Sutinku, kad aš negaliu paaiškinti, punktas turiu iškėlė.

Įdomu, kodėl mes turime naudoti N implantacijai sluoksnis.

į Magic, ar paprastas išdėstymo įrankį, mes negalime taikyti "n sluoksnis implantacija

bet praktiškai CMOS procesą, mes jį naudoti.

kodėl?

Mes visada reikia n implantas kaukė.Tačiau kartais mes negalime daryti n implantas sluoksnis, jis gali būti sukurtos priemonėmis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back