Koks yra programinės įrangos modeliavimo perdavimo linijos pulsers?

J

jpsmith123

Guest
Man įdomu, jei kas padarė EM modeliavimas mokestis, perėjo perdavimo linijas kaip impulsiniai generatoriai (pavyzdžiui, sulankstyti blumlein), ir jei taip, kokią programinę įrangą jūs naudojate?

I'm thinking Aplac galėtų dirbti (galbūt ji turi įmontuotą FDTD simuliatorius), bet aš niekada nesinaudojo Aplac, kad aš nežinau apie jos tinkamumą konkrečiam tikslui.

Linkėjimai,
Joe

Tai įdomu problema.Norėdami sužinoti pradinis DC mokestis turite žinoti, talpos, kuriose daugiausia dažninį EM treniruokliai negali suteikti nuo 0 Hz.Ar naudojate Planar perdavimo linijų arba šio įkalbinėti (2.5D EM simuliatorius vs 3D)?Galiu pabandyti šį Microwave Office, nes jis HSPICE ir struktūra dažninį EM rezultatus laike naudojant įvairius metodus.

Be to, man įdomu, jei įkalbinėti linija modelių linijinių treniruoklių acutally Apibendrinant visą talpą linijos, o tada tiesiog vieneto talpa ilgio.Įdomios problema.

Matydami į ją šiek tiek daugiau, ir matyt xfdtd buvo pastatyta Laplaso Elektrostatinis Solver, ir gebančios imituoti tokios problemos.

Ištirti Reference Manual, dirigentas per problema erdvėje galima nustatyti pradinės įtampai, išskyrus nulį.Ir datuoti jungikliai gali būti naudojami, kurios gali pakeisti narės bet kuriuo metu punkto per modeliavimas.

Taigi atrodo xfdtd gali būti individualiai pritaikyta tokios problemos.

Įdomu, ar bet kuriuo kitu metu domenas EM treniruokliai turėti šias savybes?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back