Koks yra geriausias būdas kurti sinewave?

A

andy1

Guest
Koks yra geriausias būdas kurti sinenusoidal signalo su kintamo dažnio? Ar galite rekomenduoti nebrangu DSP iki atlikti darbą?

Priklausomai nuo dažnių diapazone galima naudoti šią funkciją generatorius IC: ICL8038 XR2206 MAX038

Aš tai su mikrovaldikliu IPS prieš kurį laiką. Aš pwm į 50Khz ir aš įkelti su nuodėmės interesų vertė vektorius, kitas žingsnis buvo filtras PWM pagrindinių freq. Nuoširdžiausi linkėjimai

[Quote = IanP] Priklausomai nuo dažnių diapazone galima naudoti šią funkciją generatorius IC: ICL8038 XR2206 MAX038 [/quote] Visi šie SSD naudoti išorės įėjimo įtampa skirtis dažnį. Aš nesu įsitikinęs, jei jie vartojami, asmeniškai sau, bet kaip jie atlikti, jei jūs naudojate PPK kaip skaitmeninės kontrolės įėjimo įtampa?

Jūs galite naudoti skaitmeninio potenciometras arba tiesiogine įtampa kontrolė (nuo PPK). Abu būdai yra veiksmingi.

Yra keletas technologijas kuriant sinewaves, Dėl mažo tikslumo ir žemų dažnių, naudoti op pagrįstas generatorius grandinės. už didelio tikslumo ne nuo mažo iki vidutinio dažnio (mažiau nei 100 MHz), DDS yra cool. už didelio tikslumo ir aukšto dažnio, DDS + PLL yra geras pasirinkimas. mike ---------------------------------------- www.ezpcb.com [ / url] aukštos kokybės PCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back