Koks skirtumas tarp waveport ir lumpport į HFSS

W

winglj

Guest
Hi, I am in HFSS Naujokas.Aš turiu apie HFSS sužadinimo klausimą, kas yra skirtumai tarp waveport ir lumpport?tai, kad bangos uostuose yra naudojamos VE ar TM režimas bangolaidžio struktūrą ir vienkartines uostuose būtų naudojami SER būdas?Thanks išankstinių

Štai ką radau internete.
Pagal nutylėjimą Ansoft HFSS prielaida, kad visos struktūros yra visiškai
įdėti į laidus skydas su ne energetikos dauginamosios per ją.Tu
taikyti banga uostų struktūra nurodyti srityje buvo energijos
įplaukia ir išėjimai laidus skydas.
Kaip alternatyvą banga Uostai, galite kreiptis susitelkusius uostai
struktūra vietoj.Susitelkusius Uostai yra naudinga modeliavimas vidaus uostai
struktūroje.

Labas

Aš paprastai naudojamas waveports už bangolaidžio struktūras,
ir Susitelkusius uostų vielos antenos modeliavimas

Sara

Mano understandin yra tai, kad waveport sprendžia dėl eigen Vektorius 2D pjūvis turite nurodyti ir jaudina, kad konkrečioje srityje.Tai labai tiksliai atspindi realią padėtį pasaulyje.

Susitelkusius uoste lygiaverčiai prijungti įtampos šaltinis tarp terminalų prasme SER būdas yra susijaudinęs.Gera grandinės programas, bet nevykdo bangų gidas struktūros ir yra gerai dėl mikrojuostelinių antenos.

Daugiau patyrę vartotojai gali ištaisyti mano pareiškimas.

-svarun

Taigi, jei aš noriu kad būtų imituotos kateris bangos monopole antena maitina bendraašius kabelius, turėčiau naudoti vienkartines uosto ar uosto bangų?Aš stengiuosi naudoti waveport, tačiau yra klaida ....

Labas,

Jūs galite pereiti per žinutę

ftopic117706.html

Labas

jeigu Jūs maitinate pagal bendraašius kabelius, galite pasirinkti apskrito veidas Coaxial (dielektrikas ar oro dalis) ir paskirti waveport į jį.
Jei tai tik metalo cilindro ar plokštė su viela antena, galima daryti plokštelė iš žemės į jūsų antena pradžioje ir priskirti Susitelkusius uosto į jį.

Hope that helps

Sara

Labas,

Manau, kad pagrindiniai skirtumai tarp waveport ir lumpport yra tai, kad waveport gali dirbti tiksliai visų dažnių jums reikia ir lumpport negali gauti tikslios modeliavimo duomenų dažnių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back