Koks maksimalus failai su Windows?

@

@ t

Guest
Ar kas nors pasakyti, jei tai įmanoma turėti apie 8,000 failai (žemėlapiai), į Windows katalogą?

Man patinka naudoti win.os (ME šiuo atveju), rūšiavimo, vardai ir įdėti jas į dešinę (abėcėlės) tvarka, pašalinkite dviviečiai ir pan.
Aš atliksiu atskiras disko skirsnis už tai, ir visi vardai reprisent katalogas-žemėlapis (su turiniu), pasiskirstymo bus apie 100 GByte didelis.
Į žemėlapiai sėdi nieko iš programos failus, tekstinius failus ir tt, jie jau keletą katalogų kelis diskus ir sunku palaikyti tvarką.
Įdomu, jeigu rinkmenų sistemą galima valdyti arba jeigu bus siena (suma), kai jis sustos, dėl kokios nors priežasties.

Tikiuosi kas nors turi patirties su šia.
Sveikinimai, AT.
Paskutinį kartą redagavo @ t rugpjūtis 13, 2008 17:39, edited 2 kartus iš viso

NTFS gali dirbti iki 256 terabaitą apimtis.Kiekvienas katalogas gali būti iki
4294967295 failus ir katalogus (bet iš dviejų combiination).

FAT32 gali apdoroti iki 2 terabaitų tūriui ir gali turėti bet kartu
apie 65.534 failus ir katalogus į kiekvieną katalogą.

Leiskite man paaiškinti savo patirtimi NTFS?

Aš atsisiuntė daugiau nei 8000 failų NTFS diectory nuo UNIX serverį?

Visi atsisiųsti failai yra kataloge, bet aš nematau visus "Windows Explorer" failų daugiau nei 5.000 ar 6.000 failus. (Ji viršijo 5000, o ne 6000, Sorry, I can't remember tikslių skaičių).

Po to persikėlė apie šimtą parsisiųsti failus iš katalogo į kitus, galėčiau pamatyti kitą apie šimtą failas vardai Explorer.

Iš savo patirties, aš atspėti, kad reikia tam tikrų failų skaičių, kuris "Windows Explorer" gali tvarkyti apribojimas.

jhbbunch rašė:

/ / ..

FAT32 gali apdoroti iki 2 terabaitų tūriui ir gali turėti bet kartu

apie 65.534 failus ir katalogus į kiekvieną katalogą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back