Kokius failus man reikia paleisti SE? (Tas pats, kaip Apollo?)

V

visualart

Guest
Hi everyone, kokius failus reikia tada, kai aš paleisti SE? kokį vaidmenį SE išdėstymas mano žaisti? Kaip parašyti įgūdžių failą jį paleisti? Pls help me, ar suteikti man keletas patarimų! TIA

Pagrindinės žaliavos technologijos failą, ląstelių biblioteka, dizaino, suvaržymas. Bibliotekos pardavėjas dažnai iprovides skirtingų failų formatų skirtingas priemones. Aš kadaise Apollon nuo Avanti. Aš manau, kad SE turėtų būti panašios sąnaudos su "Apollo", tiek Maršrutai įrankis ir vieta.

[Quote = visualart] Sveiki visi, kokius failus reikia tada, kai aš paleisti SE? kokį vaidmenį SE išdėstymas mano žaisti? Kaip parašyti įgūdžių failą jį paleisti? Pls help me, ar suteikti man keletas patarimų! Tia [/quote] Jūsų klausimas yra labai paprastas ir gali būti rasti Cadence arba Synopsys dokumentas

įgūdžių reikia, tiesiog ieškoti šiek tiek salple. Mac (makro) SE Docs failus.

[Quote = visualart] Sveiki visi, kokius failus reikia tada, kai aš paleisti SE? kokį vaidmenį SE išdėstymas mano žaisti? Kaip parašyti įgūdžių failą jį paleisti? Pls help me, ar suteikti man keletas patarimų! Tia [/quote] Labas visualart: Ar turite samouczku SE arba Appoll? Aš manau, kad tai yra geriausių sprendimų savo klausimą.

[Quote = synpscrk] CIC turi gerų mokymo SE ir Applo [/quote] bet dok tik ne pamoka failus.

[Citata = CatKing] [quote = synpscrk] CIC gerų mokymo SE ir Applo [/quote] bet dok tik ne pamoka failus. [/Quote] kas gera pamoka failus be priemonė praktiškai

Man SE svarbu parašyti gerą apribojimas GCF failą. Beveik likusios dalys gali palaikyti iš liejimo, bet GCF yra neabejotinas varžyti savo dizainą. BTW, kaip galėtume parašyti tobulą GCF apribojimas failą?

Nėra laiko-Driven išdėstymą srauto grindžiamas maketo įrankiai, yra labai patogu ir lengva grap, siūlau jums perskaityti dokumentus, įrankius.

Aš dabar suprato, apribojimas failo formatas yra ne pačios SE ir Astro. SE naudoja GCF, kuri buvo sukurta prieš Cadence kelerius metus. Astro gali naudoti SDC savo apribojimas formatą. atodūsis ~! Aš pradedu jausti, kad aš negalėjo išlaikyti tempą besivystančiose EGA įrankiai! Taigi, sistemos supratimą ir dizainas methodolody yra svarbiausias klausimas man.

Pasidalinkite savo exp. Apolono SDF .. .. SDF yra ne taip gerai ... po mes juosta lustas .. ir iš naujo vėl patikrinti su PrimeTime ... Jis atrodo jie naudoja diff metodo caculate vėlavimo .. PrimeTime yra daugiau gerų ..

labai panašus į apolonas, ar turite samouczku pdf formatu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back