Kokios atitikimo modelis yra geresnis?

D

DenisMark

Guest
Kaip u think modelis suteikia daugiau atitikmenų? ABBAABBA arba AABBAABB (F. Maloberti)

Pirmasis gali sutapti, todėl tuo pačiu metu "ABBA ABBA du modelius ir tada AB BA dvi schemas pirmasis yra geresnis, tai bendra centriod. Tačiau, jei už mane, aš norėčiau atkreipti ABBA BAAB

Aš laukiu gerai motyvuotas paaiškinimas. Tai man atrodo, kad atskirti simetrijos centrai ir B jautresni nuolydžiai nei natūra, kai centras yra bendras.

Hi DenisMark ABBA ABBA yra bendro centroidė modelio, kuris numato simetrijos ašis, todėl bet koks procesas nuolydžiai yra panaikinta, jei ir lookm nuo simetrijos ašies. AABBAABB, kita vertus, yra kur ir tiesiog interdigitize juos tolygiai po modelio, tais atvejais, kai labai atitikimo reikia, pavyzdžiui, skirt AMP, tai nėra rekomenduojama, kaip dabartinė 2 filialus skiriasi. Linkėjimai Brittoo

Hi CDRCDR Ar u PLZ parengti UR nuomonę ... Linkėjimai Brittoo

Hi Brittoo, Can U paaiškinti skirtingą srovės dvi atšakas modelio AABBAABB.how sąvoka dabartinių srautų modelio "ABBA ABBA.

Hi radram Kai jis ateina į diferencialinio stiprintuvo, mes tikimės, kad dabartinė ir skirtumas pora TX tą patį, ką ji būtų sukurta iš tikrųjų. Taigi atitikimo tampa kritiška. Norint gauti optimalų savybių šį dizainą, išdėstymą tam tikrų dalykų, kurių reikia laikytis nykščio taisyklė - bendros centroidė atitikimo simetrija - pati routing-Guard žiedas, prijungtas prie atitinkamos potencialo. Pridėti manekenai pasiekti poli simetrija, taip pat nuolat difuzijos. Dabar, jei u pažvelgti AABB - AABB modelis, nors vienodumo išlaikyta, nėra simetrijos, todėl procesas nuolydžiai nėra nullified.Now jūs norite, kad jūsų diffential stiprintuvas išdėstymo tarnauti savo tikrąją paskirtį teisę!! ABBA - "ABBA modelio išvaizdą, ir Lemme žino, kodėl thiis nėra geriau nei buvusios derinys. Manau, tai padeda. Linkėjimai Brittoo

patarimų, kaip nustatyti geresnis modelis 1. prietaisų, 2 godd dispersija. centroids arčiau viena kitos, idealiai sutampa 3. paskirstytas ir, jei įmanoma, 4 matmenys. simetrija 1. antruoju prietaisai 2. poziciją OS prietaisai 3. kai jūs žiūrite į sąnaudas ir produkciją,, identiška maršrutą struktūra leidžia geriau suderinti

Hi Brittoo, explaination Ačiū už .. Aš turiu kitą doubt.If modelį sudaro du tranzistoriai net pirštų skaičius, tada mes galime eiti į gerą atitikimo modelis. Bet kas ABT, jei mes daugiau tranzistorių skaičius su įvairių pirštų skaičiaus (arba net ar nelyginis), tai kaip mes galime gauti gerą atitikimo modelis .. pls pasakykite man, ką apribojimus mes turime patikrinti gauti tokių tranzistorių atitikimo modeliai ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back