Kokioje darbo srityje geriau SOC ar SVP?

A

ap001

Guest
Sveiki Mieli draugai, Aš ieškau naujo darbo, kaip radijo inžinierius. Aš turiu dvi galimybes: vienas RF transceiver IC desiging inžinierius ir kitų RF LTCC (žema temperatūra, kurioje kartu deginamos keramikos) modulis projektavimo inžinierius. SOC, atrodo, pagrindinė tendencija visai IC pramonė, tačiau tai sakė, kad RF front-end yra sunku, jei įmanoma, turi būti sumontuoti su kitais blokais, žetonų ir šios problemos sprendimas yra sistemos paketą (SVP). LTCC yra viena forma SVP. Ar jus vaikinai man pataria? Best regards, ap001

Sveiki, ap001, aš nesu RD inžinierius. Bet pagal mano perduoti patirtį, pažangias technologijas taip, kad jums pinigų per 2 iki 5 metų (o gal ir ilgiau). Daugelis kompanijų, su labai pažangias technologijas, nepavyko, tiesiog, nes marcket laiko buvo neteisinga, o kai kurie taip taip technologijų įmonės uždirbo didelis marcket gabaliukus, nes jie pagautoje teisę traukiniu. Tai iš finansiniu požiūriu. Tačiau, jei esate jauni, ir esame labai suinteresuoti, pažangių technologijų, galite pasirinkti pasinerti į jį (jei turite finansine našta). Vieną dieną, jūs būsite pasirinkto lauko herojus, jei jūs sunkiai dirbame. Šiaip ar taip, jūs, laimei, gauti dvi galimybes du šilčiausias srityse. Patikrinkite savo statusą, kad galutinis sprendimas. Ar turite šviesią ateitį. rh1101

Gerbiami RH1101, aš labai vertinu tavo patarimą. Tai naudinga man, ir aš tikiu, kad tavo patarimą yra naudinga visiems inžinieriai bet konkrečioje srityje. Norite daug žmonių galėtų pamatyti. Best regards, ap001

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back