Kokia yra pagrindinė idėja yra reglamentuoti

N

Nutty berniukas

Guest
Sveiki mano draugai
Aš noriu žinoti, kas reiškė, priimti reglamentą ir, kas yra pagrindinė idėja Reglamento
Ačiū

Reglamentuojantys reiškia išlaikyti išėjimo įtampa pastovi, ar šaltinio įtampą arba apkrova yra įvairi.

Hai

Aš nežinau, kokioje srityje gimęs klausia: "reglamentas"

bet kuriuo atveju, galios elektroniką yra 2 taisykles.linijos ir apkrovos taisykles.

linija reglamentus reiškia, išlaikyti įtampą valdikliai lygis Eventhough

įėjimo įtampos sumažina arba padidina.Paprastai tai daroma iki galo "uždarojo ciklo kontrolės veiksmus.

reglamento priemones, skirtas reguliuoti signalo, nes ne visos sudėtinės kostiumas su AC šaltinis, todėl mes turime jį reguliuoti į DC, todėl mes naudojame lygintuvas ištaisyti signalas, tada mes juos filtruoti ir tada reguliuoti, paprastai mes naudojame diodas kaip lygintuvas, todėl sinusinės bangos, būtų ištaisyti, visų sinusinės bangos, kurios ir - tiesiog tik viena kryptimi, arba tik ..ir taip toliau

Elektros yra terminas vadinamas idealus įtampos šaltinis, kuris turi nuolatinę įtampą ir tada, kai srovės skiriasi.Tačiau tokios įtampos šaltinis, teikiantis nuolatinę įtampą dėl varing srovės neįmanoma.Taigi mes einame reguliavimo išlaikyti įtampos nuolatinės, kiek įmanoma.Šis reglamentas gali būti pasiektas dviem būdaisin which the regulating element is in series with the load

1) serija su reguliavimu
reguliavimo elementas yra eilutė su krūvįin which the regulating element is in parallel with the load

2) šuntų reguliavimu
reguliavimo elementas yra lygiagrečiai su apkrova

Reglamentu siekiama stabilizuoti įtampą

arba esama į reikalingas diapazonas.

Nuoširdžiausi linkėjimai

Nutty berniukas rašė:

Sveiki mano draugai

Aš noriu žinoti, kas reiškė, priimti reglamentą ir, kas yra pagrindinė idėja Reglamento

Ačiū

Įtampos reguliatorius: gauti volatge nereikia (EG atsistatydinti iš 12V į 5V), ir jį laikyti stabili.

kurios pagrindinė paskirtis yra reguliatorius yra tik teikti geros atraminės įtampos ir kai kurių dabartinių suma įkelti iš jo.reikia grįžtamojo uždaryti kilpa pasiekti.

visi atsakymai yra suteikti tokią pat reikšmę
reglamentas palaikymo produkcijos palyginamosiomis kai apkrova yra pakeisti
paprastas pavyzdys gengrators kai apkrova įtampos kritimą didės sukelia įtampa sumažės
išlaikyti įtampa pastovi mes naudojame įtampos reguliatoriumi padidinti rotoriaus srovę į increse išėjimo įtampos ir kompensuoti įtampos kritimą.

Įtampos reguliatorius sumažinti čiurlenimas ir stabilizuoti dabartinį dydį DC įtampa tiekimo prieš variantų sukelia pokyčius apkrovos. (Nuo <<Microelectronic Circuits>>)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back