Kokia medžiaga (skystis / klijai) yra geras radijo dažnių slopintuvą?

H

Hanh Le

Guest
Dear all, Im projektavimas amortizatorius ir rasti tai, ko medžiaga arba skysti klijai, tinka įklijuoti į iš mikrojuostelinių paviršiaus. Ar kas nors žino? Ačiū, Pagarbiai,

Kaip RF amortizatoriai, paprastai bet varžą milteliai darbai. Aš naudoju bauda geležies milteliai, sumaišyti su epoksidinės klijai, daugiausia galima maišyti in Aš taip pat naudojami suodžiai miltelių Epoksidinės, kad gana geras mikrobangų Attenuators ir išvadų. Emersonas-Cuming kompanija siūlo EM amortizatorių taip pat milteliai ir klijai.

Ar galite patikrinti, ar tai yra tinkamas vienas [url = http://www.eccosorb.com/asia/english/product/23/eccosorb-crs] Emerson & Cuming Mikrobangų Produktai - ECCOSORB KRS kodeksą [/url] Be to, aš Negaliu rasti milteliai, ar būtina maišyti geležies milteliai ir klijais įklijuoti paviršiaus?

Taip, tikrai, maišant geležies arba iš suodžių miltelių į Epoksidinės jums gerai sugeria klijus. Jūs taip pat galite supilkite jį į formą gauti sugeria kūno, arba sluoksnio arba plėvelės. Aš naudojamas geležies miltelių ir suodžių prieš daugelį metų, aš negaliu patarti šaltinis dabar. "Slaptai" visų amortizatoriai yra tai, kad laidumas artimas 50 omų, jei taikoma 50-Ohm struktūras, arba 377 omų, jei taikomi "laisvos vietos" ar bangolaidžiuose.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back