Kokia knyga yra didelės galios Dizainas Cookbook?

R

Rayengine

Guest
Hi All,

Kaip mes jau žinojo, kad ten yra keletas knygų RF engineerig privalo perskaityti prieš.
pvz Mikrobangų Transistor - Projektavimas ir analizė
RF piešinio - Nuo Bowick

Bet aukščiau knygų yra perduodama informacija apie mažo signalo, kaip kalbėti apie knygas didelės galios dizaino akademinį ir profesinį požiūrį?Visos rekomendacijos?

Aš niekada knyga, parašyta ne universiteto lygio aukštųjų dažnių galiai.Buvo surengti keli tie ne hobis lygiu raštu prieš 20 metų.Dauguma iš kitos naudingos informacijos šioje srityje buvo "Siemens paskirtį.Gauta ketinate gamintojo interneto svetainėje ir ieškoti pagal paskirtį ir dizaino pavyzdys.

Jums gali svarstyti knygų Steve Cripps

Pažangiųjų RF Power Amplifier Dizainas
RF Power Amplifiers for Wireless Communications

Taip pat galite Posted Jūsų klausimą čia.

Turėjau pamiršti apie Cripps knyga.Tai turbūt vienas iš geriausių Spausdinti šiandien, bet tai nedidelis sutrumpinti informaciją, prieinamą iš gamintojų.Įmonės kaip RCA, Motorola, Eimac, Philips, komunikacijos Transistor Corporation ir kiti, kurių kiekviena pagaminta individualiai AP pažymi, ar visos knygos, kurių kiekviena yra platesnis nei Cripps knyga.

Aukštos Linijinė RF Amplifier Design by Peter B. Kennington yra gera knyga apie sistemos dizainą.Jis praleidžia mažai laiko pagrindinei stiprintuvai ir visa partija kaip erdvinio su kitomis grandinėmis stiprintuvas pagerinti tiesiškumas.

Norėdami suteikti jums, ko trūksta nuo daugumos knygų, geriausią gydymo RF Galios transformatorių pavyzdys taikant pažymi, Motorola, Philips, Ferroxcube ir "Advanced Power Techonolgy.Geriausias gydymas perdavimo linija, transformatorius aš kada nors taip buvo knyga (kurio pavadinimą I can't remember) ne dėl stiprintuvo dizainas.

Cripps yra apie tai.Taip pat galite pabandyti kieto Radiotehniskās pagal Kraus / Raab.Tačiau, jei jus domina HF (2-30MHz), Helge Granburg nuo moto parašė knygą pavadinimu "High Power RF dizainas jau prieš daugelį metų.

Cripps knyga yra geriausias (mano nuomone).

Taip pat galite pabandyti:
Linijinė High Power Amplifier Dizainas pagal Kennington.
Tai abig bbok, kurį ji apibūdina galios stiprintuvai, nuo A iki Z, daugiausia dėmesio skiriant vėliau linearization būdus (kuris yra iššūkis dalyvauti RF PAN).
Bet nekilnojamojo pagrindus ir gilias gydymo (nors matematiškai ir konceptualiai labai intensyviai), aš rekomenduoju Stve Cripps knyga.

Yra ir kitų knygų iš ten, bet daugelis yra labai specializuota pošakių RF Pas, pavyzdžiui: Feedforward Power Amplfier Dizainas Multicarrier Programos ir kt ..

Grįžti į Artech namų svetainėje (pagrindinis leidėjas labiausiai gera RF knygų), ir ieškoti RF Power Amplifier, gausite pavadinimų handfull ..

Informacijos šaltinis apie perdavimo linija, transformatorius yra informacija iš Siemens knyga.

Radijo dažnių Tranzistoriai pakeitė Dažų ir Granberg.Leidykla Butterworth-Heinemann 1993.Ši knyga taip pat eina, Siemens databook numeris TB326 / D

toonafishy rašė:

Cripps yra apie tai.
Taip pat galite pabandyti kieto Radiotehniskās pagal Kraus / Raab.
Tačiau, jei jus domina HF (2-30MHz), Helge Granburg nuo moto parašė knygą pavadinimu "High Power RF dizainas jau prieš daugelį metų.

Gerbiami Rayengine,
Apie RF Power Amplifier dizaino tema yra pernelyg sudėtingos ir turi būti išdėstytas Cookbook.Nors visos nuorodos Posted čia yra puiki, jie toli, kad apimtų visus su Rusijos MA dizaino temomis.
Geriausias būdas yra ieškoti informacijos apie kai kurias konkrečias projektavimo problemos Jums gali, dėl kokių nors apribojimų dalyvauti.
Vienas papildomas tema jums taip pat turėtų atkreipti dėmesį į tinkamą dizainą RF arba Mikrobangų PA turi turėti teisę apibūdinimą prietaisas bus naudojamas (prietaiso modelio).Labai retai rasti gamintojo, suteikiantį teisę duomenų tinkamą dizainą.Net tuomet, kai duomenys arba modelis atrodo gerai jis neturi nuoseklumo kartu partijomis.Šiuo klausimu, po kančių tikėjo lapeliai daug, aš priimti krovinį ir šaltinio ištraukti matavimai požiūris, pagal kurį gauti duomenis dizainas pas.Palyginus duomenis, matuojant nuo nekilnojamojo prietaiso duomenys patalpinami duomenų lapuose matau, kiek jie yra iš tikrųjų.
Kad jis mano draugas, artimas jūsų prašymą sutelkti dėmesį ir pradėti tyrimą, negali priimti kucharskie kaip galimą sprendimą.

NandoPG

"Didelės galios GaAs FET stiprintuvas" John Walker, Artech House, 1993 m., yra vienas, kad jūs galite ieškoti.

Dėl MA, Gonzalez knyga yra vienas iš plačiausiai naudojama.Ją galima rasti MCU.

Kur galima nemokamai parsisiųsti šią knygą? Ačiū

Gemini1706 rašė:

Cripps knyga yra geriausias (mano nuomone).Taip pat galite pabandyti:

Linijinė High Power Amplifier Dizainas pagal Kennington.

Tai abig bbok, kurį ji apibūdina galios stiprintuvai, nuo A iki Z, daugiausia dėmesio skiriant vėliau linearization būdus (kuris yra iššūkis dalyvauti RF PAN).

Bet nekilnojamojo pagrindus ir gilias gydymo (nors matematiškai ir konceptualiai labai intensyviai), aš rekomenduoju Stve Cripps knyga.Yra ir kitų knygų iš ten, bet daugelis yra labai specializuota pošakių RF Pas, pavyzdžiui: Feedforward Power Amplfier Dizainas Multicarrier Programos ir kt ..Grįžti į Artech namų svetainėje (pagrindinis leidėjas labiausiai gera RF knygų), ir ieškoti RF Power Amplifier, gausite pavadinimų handfull ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back