Kokią programinę įrangą jūs naudojate dizaino CMOS vaizdo jutiklis?

X

xuexucheng

Guest
Kokią programinę įrangą jūs naudojate dizaino CMOS vaizdo jutiklis? 1. Aš mokausi CMOS vaizdo jutiklis. ir nori sukurti jutiklį, bet aš nežinau, kokia programinė įranga yra daug lengva naudoti. 2. jutiklis turi daug taškų, todėl, kai išdėstymas, tiesiog nukopijuokite pikselių ir pasete masyvo, tai yra teisė? ir schema taip pat reikia atkreipti daug fotodiodo, todėl padaryti LVS, tai teisę? 3. Manau, opensource programinės įrangos, pavadinimas elektros CAD, Ar mes galime naudoti šią programinę įrangą dizaino CMOS vaizdo jutiklis? Ačiū!!

Galite naudoti elektriniai arba neelektriniai Magic atviro kodo programinę įrangą, tačiau aš nesu nei ventiliatorius. Pabandykite ieškoti ne lasi. Jūsų kiti teiginiai yra teisingi. Keith

1. Aš mokausi CMOS vaizdo jutiklis. ir nori sukurti jutiklį, bet aš nežinau, kokia programinė įranga yra daug lengva naudoti. Galite naudoti bet programinės įrangos, kaip ilgai, kaip jūs turite teisę sluoksnių išdėstymo ... , nes atrodo, kad jūs nesate naudojant specifinį procesą su savo PDK jūs iš esmės pradėti nuo nulio, todėl jums tikriausiai failus imituoti, veikti KDR, LVS ir tt 2. Jutiklis turi daug taškų, todėl, kai išdėstymas, tiesiog nukopijuokite pikselių ir pasete masyvo, tai yra teisė? Taip ir schema taip pat reikia atkreipti daug fotodiodo, todėl LVS, tai teisę? Taip 3. Manau, opensource programinės įrangos, pavadinimas elektros CAD, Ar mes galime naudoti šią programinę įrangą dizaino CMOS vaizdo jutiklis? Taip, bet kaip sakiau, ką jums reikia padaryti viską dėl savo ... kuris yra gana sudėtingas procesas diemilio

Ar yra kokia nors pamoka, padaryti CMOS Miage jutiklis dizainas? žingsnis po žingsnio?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back