Kokią knygą geriau pradėti?

S

sharas

Guest
Labas,

Aš EE pakopos pagrindinio fono Analog dizainas (I suprojektuoti BGR mano baigimo projektas).Noriu nerti giliai į tai ir mano klausimas: kurios knygos yra geriau pradėti nuo:
"CMOS Circuit Design, išdėstymas ir modeliavimas", "Baker arba Razavi knyga?

Todėl aš ribojimo klausimą šių dviejų, yra tas, kad jie yra knygų turiu sprendimų (nors aš turėti prieigą prie Gray & Meyer ir Martin).Ačiū už jūsų patarimus,

Sharas

razavi ir John & Martin tikriausiai geriausia.aptarti dauguma pagrindinių analoginių grandynų

Ačiū už patarimus,

Manau, yra bendras sutarimas dėl Razavi.

Atsižvelgiant į tai, kad Meyer yra klasikinis - Kas yra apatinėje eilutėje?
Ar geriau tada Razavi?

Razavi tik rankenos CMOS analogas.Tiems iš jūsų, kurie dirba kaip Analog dailininkai - Ar tai realu?Ar ne pavojinga interviu Analog dizainas pozicija, jei aš tik įvaldę Razavi?Ką Analog dizaineriai tikisi iš jaunų pareiškėjui reikėjo žinoti?

Būsiu thankfull už jūsų atsakymus.

Allen Holberg taip pat geras ..Skelbimas po 2 minučių:95% rinkos yra CMOS, kad dont worry Abt.šis.
UR pagrindai shud beclear, thats visi, ko jie nori, ir ar galima taikyti u ur žinių paprastas problemas:)

Gray knyga yra mano mėgstamiausia.Jis moko jus intuityvusis pažvelgti grandinė sužinoti, kurios dalys ir grandinės turi nedaug įtakos ir kokios dalys turi daug įtakos.Tai gerai žinoti, kada daro stuff ranka.

sukilėlių rašė:

Allen Holberg taip pat geras ..
Skelbimas po 2 minučių:
95% rinkos yra CMOS, kad dont worry Abt.
šis.

UR pagrindai shud beclear, thats visi, ko jie nori, ir ar galima taikyti u ur žinių paprastas problemas:)

"CMOS Circuit Design, išdėstymas ir modeliavimas", "Baker yra geriau pradedančiųjų.

Razavi geriau pradėti ....
Mes mūsų instituto toliau pats ....

Galite atsisiųsti pilkojo Meyer tirpalai nuo
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=79843&highlight=gray grey meyer

Abiejose knygose yra gera knyga, tik palaukti mus praleisti laiką mokytis.

Allen yra geriausia knyga.Tam tikrų skyrių panašaus CMOS Opamp yra tikrai gera

Manau, Baker knyga apima daugiau dalykų, digital, analog and mixed-signal, tačiau nėra gilus analizė.Razavi knyga yra ant kitos pusės.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back