kodėl turėti laiko nėra įtrauktas kritinis dažnis Calc.

S

srik_naidu

Guest
hi gali kas nors paaiškinti man, kodėl laikykite metu nėra įtrauktos į kritinių Freq Calc. ar yra koks nors ypatingos priežasties, jei taip, prašome paaiškinti man šios priežasties. laukiama atsakymo, dėl, srik.

Tarkime, turite dvi D FFS, 1. FS produkcijos keliauja į sekundę. 1 FS būtų perduodami duomenų išvesties 1 laikrodis ir kitą FS antrą laikrodis. Dabar yra laikrodis Q delsimas + vėlinimo prieš K1 pasiekė 2. FS. Taip pat 2. FS up nustatytą laiko apribojimą. Taip veiksmingai laiką T turėtų būti> T (setup) + T (laikrodis-q) + T (pasiūlymo vėlavimą), o tai reiškia,, f <1 / (), kuris apibrėžia max dažnis sistemos. , Bet turi laiko max dažnis neturi įtakos.

Saugojimo laikas neturi įtakos dažnį. Kad, jei yra surengti laiko klausimas, galite nustatyti jį sulėtinti laikrodis. Todėl daugiau diffcuity pagerinti surengti laiko klausimas.

[Quote = Yun-Lin] saugojimo laikas neturi įtakos dažnį. Kad, jei yra surengti laiko klausimas, galite nustatyti jį sulėtinti laikrodis. Taigi daugiau diffcuity pagerinti surengti laiko klausimas [/quote] Manau ir yra neteisingi, turėti laiko pažeidimus gali būti koreguojamas, pridedant vėluojama duomenis, kurie gali patenkinti surengti kartu lygtis kelias: Thold

Manau, vėlinimo paprastai yra daugiau nei triumo laiko, vėlinimo yra mažesnis nei triumo laiko, manau, kad mes turėtume apsvarstyti galimybę nustatyti patikimą veikimą didžiausio laikrodžio dažnis. Tai yra, kad mes turėtume apsvarstyti galimybę surengti laiko ar vėlinimo, kuris yra daugiau.

nes saugojimo laikas neturi poveikio veikimo dažnis. nuoširdžiausi linkėjimai [citata = srik_naidu] hi gali kas nors paaiškinti man, kodėl laikykite metu nėra įtrauktos į kritinių Freq Calc. ar yra koks nors ypatingos priežasties, jei taip, prašome paaiškinti man šios priežasties. laukiama atsakymo, dėl, srik. [/quote]

Jei matote turėti laiko consatraint, ji ateina tuo pačiu egde operacinės laikrodis, ty nėra laikotarpį surengti vėlavimą skaičiavimo, tai kodėl turėti neturi poveikio maksimalus dažnis. Jei matote Nustatyti iki suvaržymų, ji ateina, b / m dviejų skirtingų veiklos laikrodis krašto, leidžiamas laikas tarp šių krašto diffrence nustato max dažnis. Kai dizainas yra uždarytas, tarkim be surengti nustatyti, bus funkcinių gedimų, net jei jums sumažinti laikrodis laikotarpį, nes laikrodis laikotarpį prieaugio padidėjimas laiko diffrence B / W dviejų skirtingų kraštų, tai neturės įtakos tą patį laikrodį krašto. Dėka Arvind

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back