I
iVenki
Guest
Aš net nežinau nieko apie tranzistorius kol aš pasiekė 12 klasių. Dabar kolegijoje Aš mokausi visiškai apie tranzistoriai. Ką daro šie tranzistoriai yra toks ypatingas? Kodėl mes naudojame tranzistorių visur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Leisk man pabandyti paaiškinimai: Iš pradžių tranzistorius viena negali veikti kaip stiprintuvas. Jis funkcionuoja kaip analoginių vartų rūšis: valdymo įtampa jaučiai dabartinės sumos, kuri teka per vienetas (nuo kolektorius kolektorius arba nuo nutekėjimo į šaltinį). Ši srovė yra varoma suplly įtampos. Nėra sustiprindami poveikio, nes tokios kontrolės įtampos (B_E arba G_S, atitinkamai) kontroliuoja tik srovė. Dabar - kai ši srovė teka per išorės rezistorius, kad yra pakankamai didelis, o įtampa gali būti sukurta per šį rezistorius, kad yra didesnė nei sąnaudos (reguliuojamas) įtampos. That `s į amplifikacijos paslaptis. Ar tai padės? [Color = Sidabro] [SIZE = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas at 21:33 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 21:15 --- -------[/SIZE] [/color] Galiausiai, dėl aiškumo: bazė srovės BJT netaikomas kolektoriaus srovės. Atvirkščiai, jis gali būti traktuojamas kaip "parazitines" dabartinės, kurios negali būti vengiama. Tai didelis privalumas AKT: Tai "vengia", pavyzdžiui įėjimo srovė. Sąvoka "dabartinės stiprinimas" neturi fizinės prasmės. Jis tik atspindi tai, kad abu kolektorius ir bazė dabartinės turėti santykis, kuri yra maždaug fiksuota. Beje, ši tema buvo aptarta keletą kartų šiame forume.dar aš ne taip aiškiai ABT šį sere ...