kodėl teigiamas S11 pleistras antena?

T

TWang

Guest
Sveiki visi, Tai problema, kuri painioja mane labai. Kaip aš bandžiau naudoti HFSS į simuate, pleistras antena 60GHz, gavau teigiamą S11 visą laiką. Kai man buvo negerai? Ar kas nors prašome pasakykite man šią keistą rezultatų galimas priežastis. Ačiū. pleistras yra 1.4mm x 1.4mm su PCB Er = 3, 0.13mm storio) i naudoti Susitelkusius uosto viduje PCB. aš leiskite radiacijos ribą nuo iki ketvirčio bangos struktūrą.

Ar galima įkelti savo failą, todėl mes galime žiūrėti į jį ir gali pasakyti, kas vyksta neteisingai.

Čia yra i naudoti SIM formatas. Sprendimas dažnis 65GHz. Aš atskirkite freq nurašymas į dvi dalis, viena iš 45 ~~ 55GHz, kita nuo 55 ~~ 65GHz, tačiau rezultatai rodo, kad yra ne, 55GHz bounary kaip pridedamą sklypo netolydumas. Tai taip keista.

Ar esate tikri, kad jūs braižymo žurnalo mangnitude, S11?

Taip aš. Išvada, aš turiu dabar kartais S11 yra normalus, bet kartais tai nėra. Štai dar vienas rezultatas. i nušluoti Freq žingsnio nuo 45g iki 65g. Šį kartą vėl tai yra normalu. Kita problema, painioja mane, aš turiu didesnį nei vienos antenos efektyvumą, Ar kas nors turi tokį keistą rezultatą prieš?

Hi Nazalizować Manau, teigiami S11 rezultatai rodo, kad mūsų modeliavimas turi ne konvergencijos ir mes turime pakeisti mūsų imitavimo parametrai tokio tinklelio, modeliavimo dažnį, pašarų struktūrą, ... aš tikiuosi tai bus naudinga

Aš tiesiog skaityti on line dokumentus apie HFSS Susitelkusius uosto ir pastebėjo, kad jie sako, Matrica gali kartais turėti reikšmės didesnis nei 1. Jūs galite ieškoti į kad ir pamatyti, jei tai savo susirūpinimą šaknis. Kartais skaitant, kad kita (vėl ir vėl) padeda. Aš paprastai turi geresnių rezultatų bangų uostų. Tiesiog pastebėjimas. Įdomu, ar galėtumėte pamatyti tą pačią problemą su bangų uosto.

Pabandykite keisti Radiacinės Boundry. Naudoja įvairias medžiagas, pavyzdžiui, oro, vakuumo ir pamatyti poveikį.

Ačiū jums vaikinai, kad suteikėte man šiuos pasiūlymus. Pagal mano pastarojo laikotarpio patirtį, modeliuoti šią anteną. Radau, kad oro langelyje turi būti didesnė pakankamai, tačiau, žinoma, tai kainuos daug laiko. Gal tai geriau naudoti 2D simuliatorius, o ne 3D.

HFSS yra labai naudingos programinės įrangos paketas. Yra situacijų, tačiau, kai kiti turi ir privalumų, ir pleistras antena vertinimus, yra vienas. Ansoft žmonės rekomenduoti savo Designer paketą (vadinamasis 2,5 D kodas) pleistras antenos darbą ir apibūdinti jį kaip greičiau ir mažiau reiklus kompiuterio išteklių. Jei jūsų kanalai yra pernelyg neįprastas, tai gali būti geras pakaitinis narys.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back