Kodėl tai yra lengva suprasti, ADC, bet sunku disign tai?

T

tuza2000

Guest
Turiu studyed jį kelis mėnesius, ir man atrodo lengva jį suprasti, bet sunku dizainas jo grandinę, kodėl?
jei tai reiškia, kad aš ne žinoma labai gerai?
thx

If you dont push prie greičio, rezoliucijos, galia ar zonos ribas, ADC yra gana paprastas dizainas.
Jei matote hardles?

Aš sutinku UR žodžiai.Kažkada, kai buvau studentas, dėl vadovėlių medžiagų atrodė ne taip sunku suprasti.
bet po darbo pramonėje, radau egzistuoja tiek daug ne idealas, ne linijinis, triūkšminga elementų, kurie kažkada buvo ignoruojamas vadovėliai.paprasta formulė tapo sudėtingesni ir labiau keista.ir kažkas, kas buvo vyresnysis analoginiai dizainas būtų pasakyti ir, kad "patirtis" ......ir retai "teorijos ".......
Tai tikrai blogai, ir ji visada ką labiau sunku kontroliuoti ir mokymosi ciklą tampa ilgesnis laikas.
Tačiau "iš savo expericence", teorija visada yra geriausias draugas, kai aš patiria keistų problemų.If u wanna "tikrai suprasti" ADC, ir turi sukurti vieną ADC su nekilnojamojo spec.iš "realaus pasaulio kompanija", o ne iš popieriaus.
ir aš siūlau u can dizainas UR ADC pirmoji iš elgesio modelius, Matlab yra geras pasirinkimas.Po u know of ur ADC operacijose problemą, ir galima keisti UR modelis išsamesnis ir tiksli kai kurių ne idealios savybės, ir padaryti daugiau modeliavimas su įvairiomis sąlygomis.Tada ir turėtų žinoti, ką ir ruošiasi dizaino tranzistorių lygiu, ir bus pasitikėjimo dizainas UR ADC.
Tai mano patirtis, dalintis su u.

Btrend!what u sako geriau!kiek laiko turime praleisti projektuojant 2-oji eilės delta-sigma moduliuoti!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back