Kodėl "Super šaltinis pasekėjų dažninė rodo, kad jis turi iš konjuguotos polių porų?

D

dominoeff

Guest
Hi guys Aš naudoju super šaltinis pasekėjų padidinti savo vairuotojo nužudė rate.but ji sukelti mano grandinės oscilation, AC modeliavimas rodo super šaltinis follwer davė konjuguota stulpai, mano analizę, gauti dvi polses, tačiau neturėtų būti konjuguotą stulpai, gali kas nors paaiškina tai už mane!

It `s sunku atsakyti, nes mes don` t žinoti, kuriuos modelius (tikslumas / tikrovė) ranką analizė remiasi. Kita vertus, dėl 100% atsiliepimus nenuostabu, kad šaltinis pasekėjų (modeliavimas su nekilnojamojo AKT modeliai) eksponatų kompleksas polių porą.

It `s sunku atsakyti, nes mes don` t žinoti, kuriuos modelius (tikslumas / tikrovė) ranką analizė remiasi. Kita vertus, dėl 100% atsiliepimus nenuostabu, kad šaltinis pasekėjų (modeliavimas su nekilnojamojo AKT modeliai) eksponatų kompleksas polių porą.
Ačiū lvw, šaltinis follwer grandinė yra pridedamas, ir 2-oji nuotrauka AC modeliavimas rezultatą hspice. Aš tiesiog naudojant MOSFET mažo signalo modelis išanalizuoti circuit.I galima rasti tik du nekilnojamojo poliai ne M2 ir Vout atitinkamai vartų. Noriu žinoti, kodėl ji yra sudėtinga, ir kad gal priežastis sukelti mano grandinės svyravimų. Nesu tikras, kaip naudotis atsiliepimus teorija išanalizuoti šios grandinės. Ačiū.

Aš galiu tik rasti du nekilnojamojo polius.
Tai du nekilnojamojo polių su supaprastinta AKT modelį (ne svarsto vidaus varža ir terminalo induktyvumo ritės). Bet pridedant atsiliepimus virsta sudėtinga polių porą. Taip pat feedforward nulio galima matyti iš etapo schema. Tai, žinoma, galima nustatyti tikslią atsiliepimus veiksnys grandinė. Bet tai šiek tiek sudėtinga, nes M1 pakrovimo su įėjimo varža bendro vartų stiprintuvo išėjimo.

Tai du nekilnojamojo polių su supaprastinta AKT modelį (ne svarsto vidaus varža ir terminalo induktyvumo ritės). Bet pridedant atsiliepimus virsta sudėtinga polių porą. Taip pat feedforward nulio galima matyti iš etapo schema. Tai, žinoma, galima nustatyti tikslią atsiliepimus veiksnys grandinė. Bet tai šiek tiek sudėtinga, nes M1 pakrovimo su įėjimo varža bendro vartų stiprintuvo išėjimo.
Ačiū FVM, Jei supratau teisingai, tai 100% atsiliepimus M1. Jei mes atvira kilpa prie šaltinio M1 grandinė yra dviejų etapų amplifer, dvi bendro šaltinio amplifer stage.Now mes prisijungti Vout M1 šaltinis, lygus įėjimo įtampa yra Vin-Vout, o tai reiškia atsiliepimus koeficientas yra 1. Taigi, dabar dviejų etapų amplifer veikia kaip vienetas įgyti buferio, ar šaltinis follower.The uždaryti kilpa pelnas Av_o / (1 + fAv_o), f = 1, ir ši frazė paaiškina, kodėl 2 realiosios poliai pasikeitė į sudėtingas pora? Thanks & Regards dominoeff

dominoeff, su pakankamai kilpa įgyti, bet du nekilnojamojo poliai gali tapti sudėtinga konjuguota poliai ir net gali pereiti į dešinę pusę plokštumoje. Jūsų atveju, atvirojo kontūro poliai yra realus poliai ir jie tampa sudėtingas dėl didelio kilpos pelnas, pabandykite eskizą šaknies lokusas sklypas paprastas du neigiamus nekilnojamojo poliai atvirosios kilpos sistemos vienovės įgyti atsiliepimus suprasti tai.

dominoeff, su pakankamai kilpa įgyti, bet du nekilnojamojo poliai gali tapti sudėtinga konjuguota poliai ir net gali pereiti į dešinę pusę plokštumoje. Jūsų atveju, atvirojo kontūro poliai yra realus poliai ir jie tampa sudėtingas dėl didelio kilpos pelnas, pabandykite eskizą šaknies lokusas sklypas paprastas du neigiamus nekilnojamojo poliai atvirosios kilpos sistemos vienovės įgyti atsiliepimus suprasti tai.
Ačiū saro_k_82, dabar aš žinau ką nors apie tai, kaip tai atsitiks, bet vis dar yra kažkas painioja mane. Kodėl aš negaliu rasti šio naudojant mažo signalo modelis AKT. Už laikomas dažnis nėra labai didelis terminalas induktyvumas yra ignoruojami, pavyzdžiui FVM said.But Manau, kad tai neturėtų būti priežastis, kodėl aš gausiu klaidingą perdavimo funkcija. Thanks & Regards dominoeff

............................ Bet aš manau, tai neturėtų būti priežastis, kodėl aš gausiu klaidingą perdavimo funkcija. Thanks & Regards dominoeff
Kokiais atvejais jums "neteisinga perdavimo funkcija"? Modeliavimas rezultatą arba rezultatus teoriniais skaičiavimais? Kas iš tiesų yra problema? Norėdami suprasti, kodėl lenkai yra sudėtinga? Viena pastaba - kiek AC modeliavimas veikia yra susiję: Jūs turite ne aklai pasitikėti AC modeliavimas. Net ir tuo atveju, nestabilumo mastas reakcija gali parodyti tik mažą nusistovėjo. Ką apie pakilęs etapo charakteristika jūsų BODE diagrama? Jūs turite išplėsti modeliavimas aukštesni dažniai (bent vieną dešimtmetį).

Bet aš manau, tai neturėtų būti priežastis, kodėl aš gausiu klaidingą perdavimo funkcija.
Ne, kaip jau minėta, gausite kompleksas polių pora jau su paprasta AKT modelį. Bet jūs ne rodyti savo apskaičiuojama uždarosios kilpos perdavimo funkcija, todėl mes negalime žinoti, jei nei kodėl jis neteisingas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back