Kodėl Sim900 priimti kai ne komandos ir resject daugelis kitų?

T

technologist14

Guest
Hi all, Aš esu newto šią svetainę ir tikimės gauti atsakymą į savo klausimą. 1) Aš naudoju sim900 module.hardware dizainas yra OK ir galiu siųsti ir gauti Tuo commands.But kad ne all.Commands kaip ATI ir, esant + GMI paleisti properly.But komandas kaip ATD, Šiuo + csmp fail.So galiu paleisti kai tuo komandas (komandų apie modulio savybes serijos nu, ber ,...) bet ne komandas sms, skambinti, GPRS. taip pat kai modulis pradeda, siunčia terminalas po srautas: rdY + CPIN: NEĮKIŠTA + CFUN: 1 kas yra aukščiau klaidos reikšmę, kaip ją išspręsti? 2) kai aš įveskite esant + CPAS modulis grąžina + CPAS: 2 pagal at_command_set.pdf pg.69 Jis reiškia "Nežinoma (modulio nėra garantuojamas reaguoti į instrukcijas), kaip išspręsti šią problemą? 3) Taip pat kai kurie 1 papasakojo man, kad aš užsiregistruoti IMEI numeris inscripted dėl modulis kūno komunikacijos biure, turėčiau? gali kas nors man padėti? ačiū pažangiosios

1. 1. klaida meaens kad modemas neaptikome jokių SIM kortelę į modulį .. įterpti vaild sim kortelės ir išjungti savo apsaugos slaptažodį. 2. tai nesukelia jokių problemų, net jei jie reaguoja. yra įvairių modulių pardavėjai ir įvairių firmware kiekvieną modulį .. Yra įvairių modulių, reaguojant į šią kitaip komandą. CPAS grąžina veiklos statuso mobiliųjų įrenginių . ji visada turėtų būti Gerai atsakant 3. Nereikalinga .. kaip ir kai SIM kortelì yra aptikta jis siunčia informaciją apie paslaugų teikėjo

brangusis ckshivaram thank u for ur greitą atsakymą aš taip pat patikrino, įtampa SIMVDD kaištis ir voltmetras rodo 0,02 (maždaug 0) tikėjausi šio kaiščio bus daug didesnis nei ši vertė yra ne koks nors dalykas negerai? Manau, modulis gali būti pažeista (nors aš ne dėl bet kokios fizinės žalos ji) Aš taip pat bandė kiti 5 galiojanti SIM korteles, tačiau rezultatas yra tas pats. jei Simvdd kaištis neturi įtampos, Kaip įveikti tai?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 20:29 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 20:26 ----------</span></span>
brangūs ckshivaram thank u for ur greitą atsakymą aš taip pat patikrino, įtampa SIMVDD kaištis ir voltmetras rodo 0,02 (maždaug 0) tikėjausi šio kaiščio bus daug didesnis nei ši vertė yra ne koks nors dalykas negerai? Manau, modulis gali būti pažeista (nors aš ne dėl bet kokios fizinės žalos ji) Aš taip pat bandė kiti 5 galiojanti SIM korteles, tačiau rezultatas yra tas pats. jei Simvdd kaištis neturi įtampos, kaip įveikti šią?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back