Kodėl programinės įrangos Don H tolimojo lauko skaičiavimo srityje?

M

Mica188

Guest
Sveiki, Klausimas: Kodėl daugelis išvesties programinės įrangos nesuteikia H tolimojo lauko skaičiavimo srityje? Gal aš kažko trūksta? Ačiū, Žėrutis

[Citata = Mica188] Sveiki, Klausimas: Kodėl daugelis išvesties programinės įrangos nesuteikia H tolimojo lauko skaičiavimo srityje? Gal aš kažko trūksta? Ačiū, Žėručio [/quote] Labas 1) Ką jums reiškia "daug"?? : Evil: 2) Jūs kalbate apie farfield .. Na, tai H = E / (120pi):) Cheers eirp

Atsiprašome, nėra daug. Ačiū, turite clarifie man ką nors. Taigi, kai jūs sklypas visų tolimojo lauko, jums reikia įtraukti H srityje? Ačiū, Žėrutis

[Quote = Mica188] Atsiprašome, nėra daug. Ačiū, turite clarifie man ką nors. Taigi, kai jūs sklypas visų tolimojo lauko, jums reikia įtraukti H srityje? Ačiū, žėručio [/quote] taip vadinamą Tolimųjų lauko charakteristikos rodo modulis | e | lauko reikšmių sritį ar dažnai E ^ 2, kuris yra proporcingas galios. Taip pat sklypas paprastai yra normalizuojama taip maksimaliai gausite 0dB kaip nuoroda. Jei norite žinoti, O laukų reikšmes tolimojo lauko srityje, jums reikia parodyti unnormalised E laukų reikšmes norimu atstumu nuo antenos (toli). Tuomet H = E/120pi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back