Kodėl "****" pasmerkė?

J

jpanhalt

Guest
Pavadinimas parodys kaip keturių žvaigždžių. Žodis yra "gi" su "a" vietoj "e" Lietuviškai formos veiksmažodžio leidžiama. Kodėl diskusijose nėra veiksmažodis? Jonas

Manau, "h.ack" yra tabu žodį kartu su kai kuriomis piktnaudžiaujama žodžiai ant šio forumo. Žinoma Lietuviškai formos veiksmažodžio dažniausiai nelegalios, ką reikia padaryti. (Sakiau daugiausiai ...). Taigi, norint išvengti diskusijų iš tų dalykų, forume-ji turi būti cenzūruojami.

Vaje, aš nemanau, kad aš kada nors nulaužė kažkas nelegaliai. Gal aš anuliuotas garantija, bet jis yra pigus ir paprastas būdas gauti kai kurias gana sudėtinga medžiaga. Anglų kalba yra turtinga kalba. Mes reguliariai atlikti veiksmažodžiai ir daiktavardžiai (pvz., sugadinta). Net tariant, "Stuff" ir "šiukšlių" gali būti naudojamas šventvagišką prasme. Kitą dieną, aš bandžiau rašyti kažką apie tai, kad asmuo turės h.ack kažką atlikdami tokius ir pan. Tai nebuvo pasiūlymas dėl bet kurios kitos neteisėtos veiklos. Kai jis nuolat rodyti kaip žvaigždutes, buvau sukrėstas. Ką aš manyti, kad žodis atėjo į tokius bendro naudojimo, kad jos ir kitų reikšmių, nukrito į pakelės elektronikos ir gali būti ignoruojami čia. Jonas

Na I dont net žinoti, pagrindinė priežastis. Aš tiesiog pasiūlė hipotezę, remiasi prielaida. Aš gali būti negerai. Aš suprantu, ką jūs kalbate. Bet aš dont know, kodėl tai patinka, kad ...

Turėtų būti nustatytas, bet man reikia atstatyti naktį. Atsiprašome už problemų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back