Kodėl naudoti PrimeTime kai DC gali padaryti laiko analize ..?

G

giggs11

Guest
Hi guys,

I'm in a bit of painiavą čia.Aš galėtų atlikti laiko analizė Synopsys DC, bet yra PrimeTime, kurios taip pat veikia STA.Kaip PrimeTime būti palankesni nei DC's terminų analizė ..?

Can someone point out privalumai ir naudojimo Primetime ...?

Thanks guys.

Primet Laikas kai specialzed inbuillt algoritmai Susitikimo Laikas Puposes.Laiko kuri canot turi atitikti srovės gali būti įgyvendintas timingspecific varikliai, susijusios su Pirmininko laiko ir daugiau nei PT kaip tapti Laikas pasirašo dauguma FOEB.

1.Primetime's STA variklis daug greičiau
2.Tikslesnė nedelsiant skaičiuoklė nes priemonė yra skirta Sign-off, o ne laikas važiuoti optimizavimas
3.Parama signalų vientisumo analizės problemos (jei pirkti PrimeTime SI licencija)
2.Nors pt_shell ir dc_shell rodomi, siekiant paremti pačios komandas
Iš pirmo žvilgsnio PrimeTime tikrai turi daug funkcijų ir komandas laiko
analizę, kad DC nėra.Pavyzdžiui, dėl lusto variacijos analizė, sąsajos logikos modeliai, keletą kitų tipų laiko modelių, Advanced atskaitomybės pajėgumus.

Tikriausiai yra daug priežasčių ...

Manau, kad jos tiksliau ir greičiau naudotis PT kaip DC's laiką analyis įrankis

Becasuse Simulator negali imituoti alll kelią, ir imituoti reikia daug per takto ciklą
.

Hi guys,Sarath, Jums sakė:

"Prime Time turi keletą specialzed inbuillt algoritmai Susitikimo laikas Puposes. Terminų, kurie canot turi atitikti srovės gali būti įgyvendintas timingspecific varikliai, susijusios su Pirmininko laiko ir daugiau nei PT kaip tapti Laikas pasirašo dauguma FOEB".

Ar PrimeTime būti naudojami daryti toliau sintezė atitikti laiko apribojimų.Or do you mean, kad PT gali imituoti daugiau takų dizaino ir skirtingų laiko analysises palyginus su DC ...?

Ačiū.

Jis gali caculate laiką naudoti informaciją, gautą iš "P & R etape, kuris yra talpa ir atsparumą tiek, kad laikas spręsti procesas vyksta tuo pačiu laiku sistema.Kaip jūs galite garantuoti, kad save laiko atsiranda skirtingi varikliai yra suderinami ir kurių vienas yra tikslesnis?PT turi pasirašyti off tikslumas.

Laiko lanko apimties, manau, yra skirtingas.Be buildgate turiu pamatyti komandą "report_analyse_coverage", kurioje bus laiko lanku aprėptis synthesis.I nežinau, ar DC turi tą pačią komandą.Jei DC turi komandą, galite bandyti lyginti DC ir PT laiko išanalizuoti aprėptis gali skirtis.

Prime Time yra už nowdays standartinis pramoninis dizainas laiką uždarymas.

Kai aš naudoju Buildgate, aš turiu pamatyti laiko aprėptį BuildGate: patikrinkite nustatymus 86%, patikrinkite Išpuolis 61%, mano porject.

PT yra daug galingesnė nei DC, pavyzdžiui, atvejo analizė arba SI analizė.Tuo tarpu, PT
yra spartesnis, nei DC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back