kodėl nėra mano RDA 1-bitų siųstuvas ne resonanting?

N

news

Guest
AMD Radeon HD 6990 to aktualnie niekwestionowany król wydajności na rynku kart graficznych, który na dodatek, pomimo dwóch wydajnych rdzeni Cayman-XT wykazuje ...

Read more...

Sveiki, Bandau iš 1 grandinė, kad aš rasiu iš Purdue tinklapyje .. Aš negalėjau rezonansinis ji tarp skaitytuvo grandinės ir atsakiklio grandinės .. ji turėtų rezonansinis ne 1MHz. mano problema yra ta, kad atsakiklis yra neskatinti įtampos skaitytojui .. kodėl? kokių nors pasiūlymų? thanx ..

Ką naudoju L1 ir L2? Norėčiau spėti, kad jie turėtų tiek būti gana didelis kilpų. Jei naudojate ferito šerdies ritės, jūs neturite daug abipusės indukcijos.

Aš išbandyti su patiko šį vieną grandinę, tačiau ji veikia 125KHz. Beje, aš siūlau jums patikrinti apie savo inductant vertė ir Capaitor, nereikia pamiršti, kad tiek ji turėtų rezonuoti. ir praktiškai jos turi būti sureguliuota.

mano L1 yra 10 cm skersmens ir L2 yra 5 cm skersmens. Aš naudoju magnetinio viela tai induktoriaus ir aš žaizdos ant PVC ir nieko ..

Jei aš gerai suprasti BMT veikia taip: Jūs švirkšti 5Vp-p signalo iš apie skaitytoją BMT šaltinį. Tada atsakiklis rezonuoja ne šį dažnį, todėl kai įtampa Kietas bendro jungiamosios L1, C1, D1, turėtų atsirasti. Tai kritimo verčiamas, kaip "teisingai atsakiklis yra diapazonas" ccircuit poilsio. Aš primygtinai rekomenduojame patikrinti rezonanso UR atsakiklis pirma ir, jei tai ok tada Chech UR imtuvo. Jie abu turi būti lygi šaltinio dažnį. Norėdami dar labiau eksperimentas, siekiant ištaisyti rezonanso, įdėti kintamojo kondensatoriaus lygiagrečiai C2 (atsakiklį), ir stebėti įtampos kritimo po to, kai D1 (katodu). Sukant var kondensatorius, turėtumėte gauti didžiausią atsaką. Tada tai yra realus rezonanso grandinės. Galiausiai priemonė visų talpos vertės, siekiant sužinoti, kas yra jūsų naujas C2 vertė nustatoma kondensatorius ateityje ccts jums padės. Mano p.

Šis pagrindinis abipusis prijungimo metodas yra keleto RFID sistemos naudojamos per pastaruosius kelis dešimtmečius tik komercinių jų yra daugiau sudėtingų pagrindas. Vienas iš šių komercinių sistemų naudoja Vitstono tiltelio, kaip skaitytojas. Vienas iš keturių elementų yra didelio ploto induktoriaus. Dažnis yra valomas ir tiltas yra nesubalansuotas pagal tarpusavio jungties RFID kortelės rezonansinę grandinę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back