Kodėl mums reikia SiO2 dėl silicio substrato Mikromontuojamų mikrojuostelinių antenos?

I

ihamieh

Guest
Hey guys, aš nesu įsitikinęs, kodėl mums reikia SiO2 dėl silicio substrato Mikromontuojamų mikrojuostelinių antenos? Aš sukurta stačiakampiame masyve antena ant silicio padėklo su oro ertme, bet tai, ką aš mačiau keletą dokumentų, kad jie naudoja ploną sluoksnį SiO 2 ant Si padėklo dėl tam tikrų priežasčių. Ar kas nors žino? Man patinka padėti Ačiū, Sam

Array antena su oro tarpas ertmė yra sunku pagaminti. Pakabinamos struktūra gali lūžti per ėsdinimo dėl savo svorio.

Sveiki Yadavvlsi Taigi, mums teks pašalinti silicio dioksidas (SiO2) po deponuodama pleistrą? Tik manau, kad painioja mane, kad aš nesu tikras, kodėl didžioji dalis popieriaus, naudojami SiO2 dėl silicio substrato nenaudojant šio sluoksnio skaičiavimo (pleistras ir intarpas šeriami matmenys)! Prašome patarimų,

Žmonės neturi suteikia visas mokslinių tyrimų dokumentus informaciją. Jie kažkaip apskaičiuoti storis, bet ne suteikti jai mokslinių tyrimų popieriaus. Bet jie naudoja imitavimo ją gauti arba kai nukentėjo ir tyrimo metu (keičiant SiO2 storis gamyba pati). Jeigu jie duoda visus duomenis popieriuje, bet kas gali atkartoti savo darbą.

Sveiki Yadavvlsi, Ar manote, mes galime praleisti nuo gamybos procesui SiO2, jei turime pakankamai storis Si po pleistro? Galvoju 250um storis Si pagal pleistrą ir 250um oro ertmės! Prašome patarimų, Ačiū, Inga
Žmonės neturi suteikia visas mokslinių tyrimų dokumentus informaciją. Jie kažkaip apskaičiuoti storis, bet ne suteikti jai mokslinių tyrimų popieriaus. Bet jie naudoja imitavimo ją gauti arba kai nukentėjo ir tyrimo metu (keičiant SiO2 storis gamyba pati). Jeigu jie duoda visus duomenis popieriuje, bet kas gali atkartoti savo darbą.

Ar mokslinių tyrimų mokslininkas? Kuris įrankio už projektavimu? Ar galite rašyti ekrano fotografiją savo dizainą?. Ar yra kokių nors ypatingų priežasčių, kad naudojatės oro ertmės ne SiO2?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back