Kodėl mes turime pridėti įvesties buferio RF stiprintuvas?

M

mike_bihan

Guest
Kodėl mes turime pridėti įvesties buferio stiprintuvas?

Tai, kad impedanso suderinimo ir lygis keičiasi?Noriu įsitikinti, kad man netrūksta nieko svarbaus.

Ar kas nors įvesti gerų dokumentas mane šia tema?
Ačiū!

Jūs turite aprašyti situaciją žinote apie.Aš niekada girdėjusi apie tokį poreikį.Turite nurodyti šaltinį ir varžą ir dizainas nuo to.

buferis?Kas buferio?kalba op-amp?
ne buferis reikia ne radijo dažnių ..Jums tik rungtynes su išpūstas pasakė savo įėjimo ir išėjimo varžą.

Tai mano kaltė aprašyti problemą taip trumpai.

Atveju yra tai, kad kuriant apriboti stiprintuvas SONET gali dizainui naudojamas įvesties ir išvesties buferinis buferis.

Išvesties buferinis tirpalas naudojamas vairuoti offchip 50ohm apkrovos rezistorius, kas iš įvedimo buferio naudojimas?Kai kurie dokumentai sako, kad yra naudojama Impedance atitikimo.Bet aš nesutinku, bet žmonės žino, kad?

Manau, kad jis nėra realus pelnas vieno buferio, tai tik patogus pavadinimas rengtis blokinė schema.Ką aš tikiuosi jie reiškia tai stiprintuvas etapas, kurio įėjimo varža pakankamai aukštas, kad į išorinį pasaulį jame nėra nustatytų apkrovos perdavimo linijos ir nuo linijos apkrovos gali būti nustatomas skersai rezistorius.

Norėčiau dar kartą sukurta trijų pakopų galios stiprintuvas.Manau, kad šiuo atveju jūsų buferinis tirpalas impedanso suderinimo valstybės, su mažai triukšmo (LNA), taip pat amplififyes įėjimo galia iki norimo lygio į kitą etapą.

I hope this helps,

Nuoširdžiausi linkėjimai,

mimoto

Buferinių stiprintuvai yra naudojami siekiant išvengti "dažnio kompensuoti" reiškinius, pavyzdžiui Tranceivers.Nes, įėjimo varžos galios stiprintuvo pakeičia signalo amplitudė ir tai gali būti dėl traukimo poveikis į VCO galia (arba tiesiog generatorius).Kai varža pakeisti signalo generatoriaus dažnis taip pat pasikeitė.
Pakankamai izoliacija tarp maitinimo amplifer ir generatoriaus (ar VCO), 'buferinis stiprintuvas "yra išskirtinė, todėl pilnutinė varža, kuri yra matoma generatorius stovi pastovi ir traukimas poveikio mažinimą.

Tai pasakytina taip pat maišytuvai (ypač diodas maišytuvai).Kai važiuojate į maišytuvą nuo VCO, turėtumėte naudoti buferinio stiprintuvo išvengti "traukos efekto"

Rgrds

Bigboss rašė:

Buferinių stiprintuvai yra naudojami siekiant išvengti "dažnio kompensuoti" reiškinius, pavyzdžiui Tranceivers.
Nes, įėjimo varžos galios stiprintuvo pakeičia signalo amplitudė ir tai gali būti dėl traukimo poveikis į VCO galia (arba tiesiog generatorius).
Kai varža pakeisti signalo generatoriaus dažnis taip pat pasikeitė.

Pakankamai izoliacija tarp maitinimo amplifer ir generatoriaus (ar VCO), 'buferinis stiprintuvas "yra išskirtinė, todėl pilnutinė varža, kuri yra matoma generatorius stovi pastovi ir traukimas poveikio mažinimą.Tai pasakytina taip pat maišytuvai (ypač diodas maišytuvai).
Kai važiuojate į maišytuvą nuo VCO, turėtumėte naudoti buferinio stiprintuvo išvengti "traukos efekto"Rgrds

Gemini1706 rašė:Norėčiau naudoti izoliatorius padaryti Impedance indepdent į kitą etapą elgesys ..anyway ..
Ką šis "buferis" sudaro?
tai tik paprastas interstage stiprintuvas su įvesties / išvesties atitikimas?
tai vadinama "buferis"?
Niekada girdėjote apie tokius terminus ne RF dažnių prieš (bet labai dažnos mažos frequnecies) ..Cheers ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back