Kodėl mes turime keturis maxwells lygtis?

B

barath_87

Guest
E ir H yra dviejų kintamųjų norime OT išspręsti, bet kodėl mes turime keturias lygtis išspręsti dviejų kintamųjų E ir H ....

Intriging klausimą.Nustoti galvoti, kaip žemo lygio inžinierius.

Rašyti keturis Maksvelo equaltion ir pateikti savo pastabas apie ką jūs suprantate iš kiekvienam iš jų.Atidžiai: Ne ką skaityti iš knygos, ko tu suprasti.

Tada mes galėsime eiti šiek tiek toliau ...

D.

Padaryti gyvenimą šiek tiek lengviau .... vektorius yra visiškai apibrėžta, jei reklama tik jei yra du parametrai vektorius yra žinoma .... pripažinti, kad ir matematiškai esate there.Intuitively leidžia pasinaudoti dkace būdas .....
Vektorius yra vos ne bet koks kitas "kintamasis"

barath_87 rašė:

E ir H yra dviejų kintamųjų norime OT išspręsti, bet kodėl mes turime keturias lygtis išspręsti dviejų kintamųjų E ir H ....

Hi, all:

Manau, kad tai yra dėl to skirtumo.

Dėl Algebrinė lygtis Nu (skaičius nežinomiems) turi būti lygi ne (skaičius lygtis) už unikalų sprendimą.Dėl Diferencialinė lygtis, tai nėra tiesa, nes kai kurios informacijos yra prarasta diferenciacijos proceso.

Tiesiog imtis Paprasčiausias bangų lygtis:

d ^ 2 (PHI) dx ^ 2 k ^ 2 * Phi = 0

Phi nėra unikali ir jums reikia papildomų sąlygų, siekiant išspręsti lygtis.

Linkėjimai.

Aš sutinku su Jian paaiškinimas.
Vektoriniu srityje galėtų būti nustatytas tik jei curl ir išsiskyrimo šio vektorius yra nustatomi simutaneously ir E / H niekada atskirti, bet susukti.
"Papildomų sąlygų" Minėjote atlikti panašų vaidmenį kaip "sienos sąlyga" už vienareikšmiškai nustatyti galutinę vertę srityje.

E ir H funkcijų erdvėje (x, y, z) ir laiko (t).Taigi, manau, turime 4 lygtis.dont think E ir H yra kintamieji.

amrith04,
Maksvelo eqns būtų gauti už E ir H tik teisingus sprendimus ...
negali rasti x, y, z & T. .... pataisyti mane, jei aš neteisingai

Pagal Helmholtz teorema, kurios vektorius yra lygus nuliui begalybės yra visiškai apibrėžtas tik jei abu skirtumus ir curl nurodyti.Taigi dviejų vektorių E ir H, turime 4 lygtis.

amrith04,
If u pasakyti, kad yra 4 kintamieji x, y, z, t, tada manau, ir yra neteisinga ..... mes Ex, Ey, Ez ir HX, Hy, Hz komponentas .... tai kalbama 6 kintamųjų ??
pataisyti mane, jei aš neteisingai .....

sohiltri rašė:

amrith04,

If u pasakyti, kad yra 4 kintamieji x, y, z, t, tada manau, ir yra neteisinga ..... mes Ex, Ey, Ez ir HX, Hy, Hz komponentas .... tai kalbama 6 kintamųjų ??

pataisyti mane, jei aš neteisingai .....

labas,

tikrai nereikia 4 Maksvelo lygtys.Jūs galite ieškoti E & H su jų tik du.Nuo Maksvelo lygtys yra faktiškai priklauso:)

Štai įrodymas

curl E = B-JW ....1
curl H = JW D J ...2

div (1) ->
div E = curl-JW div (B) = 0 => div (B) = 0 (ketvirtoji Maksvelo lygtys)

div (2) ->
div curl H = JW div (D) div (J) = 0

ir naudojant tęstinumo ryšys (div (J) =-JW rho)
galite
JW div (D) - JW rho = 0 => div (D) = rho (trečioji Maksvelo lygtys)

PS: I used vektoriaus tapatybės div curl = 0 (su curl visų vektorių skirtumas yra lygus nuliui)

nuoširdžiausi linkėjimai,
Adel

Dėl istorinės svarbos ... Maksvelo publikuojami pirmą pilną formą Maksvelo lygtys, 1865 m., tais pačiais metais JAV pilietinis karas baigėsi.Jis parašė jų vektorių pavidalu, o vektoriai (ir, vėliau, susijusią koncepciją, quaternians) dar nebuvo formalius matematinius sąvoka.Taigi, jis iš tikrųjų parašė ant kiekvieno vektoriaus elementas.Ką mes šiandien vadiname vienos vektoriniu lygtys, jis parašė tris lygtis.

Be to, Maxwell ne mano E ir H (arba D ir b) pirminių.Tai buvo antrinis, gautų sąvokas.Jis peržiūrėtas kažkas Faradėjaus pradžių vadinama "electrotonic narė", kaip pagrindinis.Maksvelo pavadino jį "elektromagnetinio impulso", nes laiko deriviative šio kiekio yra lygi jėgos, kaip mechaninis pagreitį.

Šiandien mes tai vadiname kiekis magnetinio vektoriaus potencialas.Maksvelo priskiriamas "A" raidė, kad ji, matyt, nes žiūrima kaip pirminis.Tada jis priskirtas raidė "B" su magnetiniu lauku, matyt, nes jis žiūrima kaip vidurinis, gautų kiekiai (gaunamas).

Dabar Pridėti į elektrinį krūvį, elektrinis potencialas, ir elektros srovė, kintamieji, ir jis pasirodo buvo 20 Maksvelo lygtys su 20 kintamaisiais.Jie yra tokie: E, H, D, B, J, Q, Phi (Skaliarinė elektrinis potencialas).Ironiška, kad jo darbas buvo iš esmės ignoravo 1865 m., ir jis priims 20 metų iki Lodge Fitzgerald Heaviside ir Hercas buvo laiko išsiaiškinti, kad Maksvelo buvo ne tik teisę, jis buvo absoliutus genijus.Maxwell mirė 1879 m., kai prieš tai atsitiko.Keturi "Maxwellians" aukščiau (bet pirmiausia Heaviside ir Hertz savarankiškai) tada įdėti Maksvelo lygtys į savo modernios vektoriniu formatu, kuris Maksvelo pats niekada nemačiau.Bet garbę Maxwell, jie pakvietė rezultatas Maksvelo lygtys.Tai buvo tikrai geras ir tie vaikinai, jie neturėjo padaryti.

Heaviside taip pat pridūrė, elektros vektoriniu potencialu, F, ir magnetiniai srovė, M (kuris neatrodo, kad egzistuoja šioje visatoje, tačiau yra naudingas matematiškai).Heaviside inicijavo, kad E ir H (B) yra pagrindinis, o tai, ką dėsto šiandien.Tačiau fizikai grįžta prie nuomonės, kad yra pirminis, kai gera priežastis.

Tai reiškia, kad šiandien mes turime papildomų kintamųjų 7 (F, M, ir magnetinio mokestį).Kodėl yra 27 kintamųjų ir 27 lygtis?I don't know.(x, y, z, t, nėra kintamųjų šį jausmą. Atvirkščiai, jos yra erdvė, kurioje mes sprendžiame kintamųjų dydžių.) ir ji yra įmanoma, kad galutinio atsakymo net negali būti žinomas tik mums žmonėms .Amazing visatos, isn't it?

Šiek tiek pavargę nuo kelionės (ką nors naujo ?)... Aš pamiršau vieną kintamąjį, magnetiniai statinio potencialą, iš viso 28 kintamieji, 28 lygtis (kai be raštiško vektoriniu žymėjimo naudai).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back