Kodėl mes nemanome apie grupę delsimo Analog dizainas?

G

gunner_fan

Guest
RF dizainas, yra grupė nedelsiant specifikacija.

comes out.

Jei terminas yra skirtingas įvairiose dažnio komponento, rimtos Lankomumo bangos vadinamas fazės iškraipymas
išeina.
Analoginiai dizainas, toks iškraipymas taip pat.Bet tai yra apleisti, kaip aš žinau.Bent jau tai nėra laikoma pilka, Allen ir Razavie knygas.

kodėl?Todėl mes nemanome, apie tokį iškraipymą Analog dizainas?
Tikiuosi, kad kas nors man duoti keletą patarimų.

Thanks very much!

tai priklausys nuo to prašymo.
Manau, kad svarbu komunikacijos grandinę.

gerai greitis yra priežastis.turėtume eiti Maksimaliai plokščios atsakymą gauti nedelsiant (trumpalaikis) spartos (AC) balansas.jei yra pakilimo ir gali turėti daugiau svorio, tačiau vėlavimas bus daugiau nei grandinė be pakilimo.
normaliai Analog dizainas nedelsiant does'nt ateiti į nuotrauką ir į RF reikia žiūrėti į grupę nedelsiant kaip RF dizainas GHz range.so pamatysite kai Distortion (klaidingas signalas). Nesu 100% tikras. pataisyti mane jei I am wrong.

Ačiū jums, kad suteikėte man patarimus.

venkateshr rašė:
Citata:

normaliai Analog dizainas nedelsiant does'nt ateiti į nuotrauką ir į RF reikia žiūrėti į grupę nedelsiant kaip RF dizainas GHz range.so pamatysite kai Distortion (klaidingas signalas).

Nurodydami grupės atidėti prietaisas nieko, bet kurios Linijinis etapo charakteristika ir jo priemonės.Į radijo dažnių juostoje, kur yra daugiausia riboja relativelly siauras praeinamumo filtru etapo tiesiškumas yra ypatinga problema.Taigi grupė vėlavimas yra nurodyta.Tai lengviau kompensuoti etapo charakteristika virš grupė delsimo kaip nuožulnios tiesia linija.
O ką Jūs turite galvoje analoginiai dizainas.RF analogas per.

tai fazė lieka pastovus per siauras radijo dažnių palūkanų vietoj linijinės Mažėja kaip paprastas atveju.gali 3-dB Dažnių būti mažesnis už šią grupę ir man nulio juostos kur mano RF melas.

grafikas gali būti kaip vienas, kad aš pridėti
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back