kodėl mes naudojame simuliatoriai

E

erece

Guest
mano klausimas gali būti kvailas. Aš noriu žinoti, kodėl mes tyrimas OrCAD arba bet kuris kitas simuator programinę įrangą, aš tai kokia galinga yra šių priemonių? Aš negaliu sukurti grandinių mano hobis dėl išlaidų veiksnys, todėl jis atitinka tai, kad OrCAD?

naudoti modeliavimo priemones gauti, kas nutiks, kai jums sukurti nekilnojamojo grandinės idėja. Jums nereikia imituoti įdomus. Jei norite sukurti grandinės ir norite pamatyti, jei ji dirbs, ar ne, arba, jei norite pamatyti, jei ji dirbs taip, kaip norite, kad ji būtų, galite naudoti modeliavimo įrankis patikrinti. jos lengviau imituoti pirmiausia yra HDL kodą prieš galite nusiųsti jį manifacturer ir visi lustų manifactured ir pamatyti, kad jie neveikia. todėl jūs imituoti pirmųjų nustatyti klaidų ir gauti darbo dizaino manifactured. ir įrankio galia priklauso nuo modeliavimo ar įrankį jūs naudojate lygį, pavyzdžiui lygmeniu1 prieskonių modelis BJT suteikia jums labai nerealus rezultatas, tačiau aukštesnio lygio gali suteikti jums geriau suderinti su realybe. bet DTL modeliavimo įrankis suteikia jums gana gera, suderinimo pavyzdys. taigi priklauso nuo to, ko modeliuoti ir kurių įrankis esate imituoti.

Daugiau nei, kad treniruokliai yra puikus įrankis, paremiantis studentų mokslą. Besimokantieji ir pradedantiesiems gali "žaisti" su dalimis ir parametrus ir galima gauti iš programos atsakymus į klausimą: "Kas atsitiks, jei .....?". Taigi, vienas iš karto galite pamatyti ir įvertinti ar grandinė modifikacijos pasekmes laiko, taip pat dažnių srityje.

Klaidos pasekmės yra daug pigesnis, ir modeliavimas. Jei jūs netikite jais ir pereikite į gamybą.

... Jei jūs netikite jais ir pereikite į gamybą.
Gana. Kiek galite, galite patikrinti modeliavimo. Kai esate patenkinti, kad jums reikia sukurti fiziškai. Ir tada smagu galite pradėti. Aš praleido daug valandų mūsų plėtros laboratorijoje eksperimentuoja su fiziniu išdėstymu, jei etape. Fine, kai imituojama, bet simuliatorius negalėjo imtis benamių pajėgumus ir induktyvumas į.

...................... Fine, kai imituojama, bet simuliatorius negalėjo imtis benamių pajėgumus ir induktyvumas į.
Nemanau, kad turėtumėte kaltinti simuliatorius. Žinoma, jis / ji gali imtis jų naudojimą atsižvelgti. Bet simuliatorius gali nieko kita, kaip sekti įėjimai - Rangovas žmonėmis.

... ji gali imtis jų naudojimą į ...
Sutinku, kad tašką. Pagrindinė misija, skirtas simuliatoriams, yra patikrinti grandinės elgesį, iš schematiškai dizainas. Tačiau parazitinių elementų yra gaunama iš layoyt dizainas. Taigi, siekiant gauti tuos Informacija misija yra iki kai kurių kitų programų, prieš modeliavimo pats. + + +

Simuliatorius yra tik tai, kas reikia gauti pradedantiesiems sužavėjo su elektronika. Simuliatorius gali pagerinti savo žinias ir malonumą, parodydamas mums, kas vyksta viduje laidai. Bent mano gali. Aš sukūrė savo elektronikos simuliatorius. Vis dar kuriama. Tai ne taip parengti, kaip plačiai naudojami tie. Vis dėlto mano gavo gebėjimą turėti vieną dėmesio. Pavyzdžiui aš įgijo didesnę dėkingi už generatoriai tiek, kiek jie eksponatai kažkieno išradingumą. Mine yra skirtingai nei įprasta simuliatoriai, kad jums nereikia gudrauti visai daug teksto tik pamatyti paprasta diagramoje. Mano simuliatorius vaizduoja srovės per laidus. Kondensatoriai įkrovimo ir iškrovimo. Dinamika ritė EML ir srauto srityse. Visi keliuose kadrų per sekundę. Aš įdėti keletą video per YouTube. Paieška vardą "patientbrad".

Kai kurie profesionalių ASIC ir PCB įrankiai gali išskleisti parazitinių elementų maketavimas ir atlieka kai modeliavimas natūra. Tačiau, aš niekada ištirti, jei yra įmanoma generuoti išėjimo iš, kad kai kurie prieskonių kaip pavyzdžio formą. + + +

Viršūnėje projektavimo įrankiai gaminti atsargines išgauti netlist kurį galėsite iš naujo modeliuoti kaip originalas grandinės ir pamatyti skirtumą. Keith

dauguma treniruokliu yra klaidos pranešimą. tai mums padėti. Treniruoklis tikrai sumažinti išlaidas.

Taigi, kad jūs galite išvengti perkant komponentus. Kai modeliavimas sėkmingai galite įsigyti komponentus ir atlikite vieną.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back