Kodėl man tiktų Analoginė IC dizaineris?

Y

YiAndLu

Guest
Dear all: Aš buvo procesas Integruota inžinierius (PIE) vienerius metus, prieš, kad aš dvejus metus buvo proceso inžinieriaus (PE). Aš sužinojau kai Analoginė IC dizaino knygų, pavyzdžiui, mikroelektronikos grandynų, puslaidininkiniams įtaisams, mikroschemos išdėstymas, analizė ir projektavimas Analog integriniams grandynams menas ("išmoko" skaityti knygas du kartus ir baigė pratimai All By Myself), tačiau išmokau nieko apie EGA įrankiai, išskyrus L-Edit, ir beveik žino, nieko abbout Linux arba Unix operacinės sistemos. Man 26 metai, ir tiesiog BSEE. Neseniai aš gaunu pasiūlymą iš unfamous įmonės, bet daug mažesnę algą nei mano dabartinis darbas. Esu giliai keblumas, tai labai malonu iš jūsų man davė keletą patarimų, sutelkiant dėmesį į šiuos du aspektus: 1. Kodėl man tiktų Analoginė IC dizaineris, įskaitant mano žinių kaupimas, darbo patirties ir amžiaus. 2. Ką turėčiau daryti toliau tobulinti savo sugebėjimus, jei aš vis dar pasirinkti IC dizaineris. Thanks a lot, ir Have a nice day!

ir gali būti analoginis dizaineris po UR savo aukštosios mokyklos baigimo. ir negali būti geras analoginiu dizaineris, nebent UR geras matematikos ir fizikos.

Gerbiamasis neoflash, ne bet kuriai bendrovei duotų galimybę nepažįstamas BSEE, beveik visi dizaino namų reikalauja MSEE ar BSEE su ilgametę patirtį, todėl tapau PE trejus metus atgal, tada PYRAGAS, tikiuosi, kad mano praeityje darbo patirtis gali padėti man.

Jei u vis dar renkasi dizainerio, nustoti veikti kaip PIE kuo greičiau. Pradėti naują karjerą, gali būti sunku pradžios, tačiau jūs jausitės daug geriau, daug metų vėliau. Atminkite, mes inžinieriai turi ką prarasti.

bandyti sužinoti daugiau dalykų apie analoginių modeliavimo programinės įrangos ..... arba pabandykite aukštojo mokslo srityje .....

Ar darbas jums patinka. Jums bus geriau ir geriau, jei jūs įtraukėte savo širdies.

Ar jums patinka analoginis dizainas? Tik daugiau pinigų?

Būti PE suteikia jums pranašumą per freshie, jums reikės žinių apie tranzistorių neatitikimas, proceso variacijos ...

Jums būtų geriau gauti MSEE pirmą kartą. Galų gale, tai tik buvo 2 ar 3 metų. Ir, jei galite priimti atlyginimą daug mažiau, nei turite dabar, tada, žinoma, galite išmesti savo atlyginimo 2 metų.

aš baigiau prieš 2 metus mano magistrantūros IC dizainas. bet vis tiek aš ieškau IC dizainas paštu. Esu vedęs, 1 vaikas ir aš esu mano viduryje 30. Man patinka IC dizainas ir norėtų praleisti visą dieną bando išsiaiškinti savo užduotį, kai mokiausi mano IC dizaino kursus. bet jūs vaikinai manau esu tinkamas IC dizainas? Prašome patarti. thanks a lot. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 2 minučių: [/color] [/size] Yiandlu, jei jums reikia, kai kurių EGA įrankiai, kaip HSPICE ir L-redaguoti savo praktikos, Please let me know. Galiu perduoti jums. tikiuosi, jis padeda.

jokių problemų, tiesiog praleisti laiko skaityti kai knyga, vadovėlis problemų spręsti, naršyti IEEE kietojo kūno grandinės kartą per mėnesį, pabandykite apsilankyti forume AFAP, sukurti kai kurių IP blokavimo sau. Kad bus gera pradžia

Magija 8 ball sako ...
27444937_5c82cc736e.jpg

Kiti žmonės negali padaryti bet jūs karjeros planas. Daryti tai, ką nori ir mėgsta daryti.

, jei turite padaryti darbą, kurį apibūdino, jūs dabar į pasaulio dizaino, jei esate labai domina šis workyou gali būti dizaineris, bet kaip sakė vienas iš daugelio pradžioje bus šiek tiek sunkiau

Spėju, kad jūs galite, bet tam prireiks laiko. I guess. kaip tai, ką jie sako, kad patirtis yra geriausias mokytojas. bet savo interesus ir atkaklumo, kad bus nustatyta. Turiu draugų, kurie studijavo viešbučių valdymo, tačiau jie yra labai geri programuotojai.

Hi YiAndLu, Jei aš nesu klysta geras maketavimas Engg žinios apie gamybos procesą yra plius ir geros grandinės projektavimo Engg ir maketavimas ir gamybos procesas yra plius. Taigi jūsų patirtis bus pliuso tik. Pls pataisyti, jei kas nors yra negerai. Thanks & Regards Sai

Dear all: Aš buvo procesas Integruota inžinierius (PIE) vienerius metus, prieš, kad aš dvejus metus buvo proceso inžinieriaus (PE). Aš sužinojau kai Analoginė IC dizaino knygų, pavyzdžiui, mikroelektronikos grandynų, puslaidininkiniams įtaisams, mikroschemos išdėstymas, analizė ir projektavimas Analog integriniams grandynams menas ("išmoko" skaityti knygas du kartus ir baigė pratimai All By Myself), tačiau išmokau nieko apie EGA įrankiai, išskyrus L-Edit, ir beveik žino, nieko abbout Linux arba Unix operacinės sistemos. Man 26 metai, ir tiesiog BSEE. Neseniai aš gaunu pasiūlymą iš unfamous įmonės, bet daug mažesnę algą nei mano dabartinis darbas. Esu giliai keblumas, tai labai malonu iš jūsų man davė keletą patarimų, sutelkiant dėmesį į šiuos du aspektus: 1. Kodėl man tiktų Analoginė IC dizaineris, įskaitant mano žinių kaupimas, darbo patirties ir amžiaus. 2. Ką turėčiau daryti toliau tobulinti savo sugebėjimus, jei aš vis dar pasirinkti IC dizaineris. Thanks a lot, ir Have a nice day!

jei norite būti Analoginė IC dizaineris, aš manau, kad savo žinias turėtų pagerinti, įskaitant analizę grandinės, signalo ir sistemos, ir matematikos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back