Y
YiAndLu
Guest
Dear all: Aš buvo procesas Integruota inžinierius (PIE) vienerius metus, prieš, kad aš dvejus metus buvo proceso inžinieriaus (PE). Aš sužinojau kai Analoginė IC dizaino knygų, pavyzdžiui, mikroelektronikos grandynų, puslaidininkiniams įtaisams, mikroschemos išdėstymas, analizė ir projektavimas Analog integriniams grandynams menas ("išmoko" skaityti knygas du kartus ir baigė pratimai All By Myself), tačiau išmokau nieko apie EGA įrankiai, išskyrus L-Edit, ir beveik žino, nieko abbout Linux arba Unix operacinės sistemos. Man 26 metai, ir tiesiog BSEE. Neseniai aš gaunu pasiūlymą iš unfamous įmonės, bet daug mažesnę algą nei mano dabartinis darbas. Esu giliai keblumas, tai labai malonu iš jūsų man davė keletą patarimų, sutelkiant dėmesį į šiuos du aspektus: 1. Kodėl man tiktų Analoginė IC dizaineris, įskaitant mano žinių kaupimas, darbo patirties ir amžiaus. 2. Ką turėčiau daryti toliau tobulinti savo sugebėjimus, jei aš vis dar pasirinkti IC dizaineris. Thanks a lot, ir Have a nice day!