kodėl LPF pelnas mažėja tam tikru kampu?

F

forvictory

Guest
hi visiems. Esu projektuojant 6 kad LPF ir AC vandenyno modeliavimas rodo, kad pelnas mažėja netoli atjungimo dažnio ne kampe sf_fr_sc dažnumą, kaip buvo parodyta priedą. gali kas nors pasakykite man, kodėl? padėkoti jums už jūsų pagalbą.

Nes grandinė yra akivaizdžiai skiriasi nuo tikslios chebychev įgyvendinimo. Jūs turėtumėte žinoti geriau - grandinės parametras jums pakeisti modeliavimo?

Manau, kad jūsų duomenų srautą taškas pelnas nuostoliai atsiranda taip: (1) Kontrolinė ar VP baigtinių įgyti, pavyzdžiui, ne kampe atveju pelnas sumažėjo nuo 50dB iki 40dB (2) Kontrolinė ar VP parasistic ALKA nulis, nulis juda kampe atveju. Aš gausite tą patį rezultatą kaip ir jūs. žr., kaip nurodyta toliau:

Mano nuomone, vienintelis tinkamas atsakymas ateina iš FVM. Matyt, vieno ar daugiau parametrų Buvo sustiprinta modeliavimo metu. Ir siekiant paaiškinti rezultatus, reikėtų žinoti: kuris parametras? Kita vertus, yra aišku, kad kiekvienas nukrypimas nuo nominalios atveju (jeigu ji apskaičiuota teisingai!) Rezultatų nuokrypis nuo idealios Čebyševo atsako perdavimo kreivė. Nenuostabu, ne visi!

Žinoma baigtinių VP pelnas arba dažnių juostos plotis yra galimų priežasčių. Bet ji nebuvo net sakė, kad filtras įgyvendinimo yra aktyvus. L / C komponentas kitimas pasyvus ar aktyvus filtras, pvz tas pats rezultatas. Tai nereiškia, kad sunku po aiškus, išsamus klausimas.

FVM yra teisinga. Kai filtras nukrypstama nuo tikslios polių vietas Čebyševo filtras, pamatysite šį. Pelnas yra ne mažėja, ir didėja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back