kodėl FDG901D (p MOSFET Driver) negali vairuoti FDN360P MOSFET

E

EDA_hg81

Guest
Bandau naudojate Sparan 3 kontroliuoti vairavimo FDN360P FDG901D (loginis įėjimas yra 3.3V CMOS). Kodėl ji neveikia? kas tai yra galimų priežasčių? Ačiū

Jūs galite parodyti savo schema ir apibūdinti, kokie signalai neveikia?

Visa idėja yra realizuoti įtaką ir galią, išjungti sekos. Naudoti FDN360P kaip jungiklis, galima prijungti nutekėjimo ir šaltinį FDN360P perkelti nuo šaltinio iki 12V DC nutekėjimo iš FDN360P kad kitos valdžios lustą. Kai aš paspauskite mygtuką, FPGA ketina nustatyti aukštas (3.3V LVTTL) logikos pin FDG901D tada FDG901D ketina įjungti FDN360P kontroliuoti vartus FDN360P. Aš prijungiau FDG901D VDD 12 V ir saugomi nužudė pin PLŪDURIUOJANTIEMS. Problema yra, kai visa sistema yra įjungtas, FDN360p nutekėjimas jau yra 12V, dar prieš man paspausti mygtuką. Kas yra galimos priežastys? Ačiū iš anksto. taip yra URL schema: http://images.elektroda.net/70_1183047159.jpg

Jei MOSFET yra "ON", kaip tu sakai, tai tada prietaiso vartai turi pakankamai įtampos, ją įjungti. Ar kada nors domėjotės tuo savybių MOSFET jūs naudojate norėdami pamatyti, jei jie yra suderinami su vairuotojo produkcija, kaip jūs turite jį sukonfigūruotas ruožtu. Jums gali tekti kontroliuoti dv / dt vairuotojo, o ne leisti, kad jis plaukti. E

Esu tikrai nauja analoginių dalykų. Aš tik patikrinta Gate Threshold Voltage. Ar jūs leiskite žinoti kitų Elektrinės charakteristikos turėčiau patikrinti? Ačiū.

Sveiki, FDG901D max maitinimo įtampa tik 10V. Savo schematiškai jūs naudojate 12V. Galbūt tai yra klaida savo piešinį ar, lustas yra jau dingo. Ar yra tam tikrų priežasčių, kodėl jūs naudojate paprastą tranzistorius ir kai kurie rezistoriai? , Jei tai yra vietos, galite turėti ne rezistorius įrengta tranzistorių, pavyzdžiui, PDTC115ET atrodo. Taip pat, pagal AKT sistemą, jei norite naudoti kito tipo, turi būti atsargus. Kai kuriuose naujausiuose Fairch. AKT A MAKS. GS įtampa 7V. Didesnis Ši įtampa gali distroy jūsų AKT. Pagarbiai

Kaip pasiūlė išradėjas (y), 12V maitinimas gali būti sugadinta FDG901D kaip absoliutus maksimumas VDD reitingą 10V. Duomenų lapo 1 puslapį. Darant prielaidą, kad lustas, tada gal jūs matuojate 12V išėjime išgyveno tik todėl, kad produkcija be apkrovos ir tranzistorius turi nedidelį kiekį nuotėkio, kai "Off". Pabandykite prijungti krovinį, pavyzdžiui, 1K omų rezistorius nuo nutekėjimo į žemę. Jei tai nepadeda, tada kas įtampų jums įvertinti tranzistoriaus vartų FPGA signalas įsijungia ir išsijungia?

Gali būti, jūs esate teisus. Aš pastebėjau, kad nuo maitinimo adapterio Aš naudoju tik gali duoti man 12 V, ir aš noriu pasinaudoti galimybę. padėkoti savo visus pasiūlymus. Turiu jį pakeisti į 10 V, kad pabandyti dar kartą. Gero savaitgalio. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 val 7 min: [/color] [/size] Aš išbandyti šią grandinę naudojant 10V įvesties. Aš taip pat sužinojau, kad Min Logic HIGH Įėjimo įtampa FDG901D 75% VDD, tai reiškia, loginis įėjimas yra bent 7.5V. Aš naudoju du maitinimo šaltiniai, nustatyti du reikiamas įtampas. Šių veiksmų yra rezultatai. Kai loginis įėjimas yra išjungtas: produkcijos FDN360P nutekėjimo vartai įtampa yra 10V 10V Kai loginis įėjimas galia (reikia 8 ms būtų stabili): vandens išleidimo produkcija FDN360P 0V vartai įtampa 0V neradau atsakingos už loginį įėjimą didinimo gyvenimą reikalavimą. Atrodo FDN360P dirbti, bet neteisingai. Tačiau bet koks būdas 7.5 V įvesties logika FPGA, galite padėti man rasti P channel MOSFET tvarkyklę, kuri gali priimti 3.3V logika ir gali toleruoti 12V įėjimo galios, kurios netinka? Ačiū.

Sveiki, kaip aš parašė anksčiau. Paimkite už Resistor Equipped Transistors išvaizdą. Jūsų grandinės, PDTC115ET bus gerai. Žemiau yra schematiškai. R23 yra 220K. Atkreipkite dėmesį, kad šios grandinės viduje RET (PDTC114ET) rezistoriai nėra 100K + 100K kaip PDTC115ET. Ir iš tiesų maks. tiekimo iš FDG901 įvertinimas yra 10V. Bet ne 10V jūs niekada nepasieks logika su 3.3V diską. Manoma, kad tarp 2,7 ir 6V.

Thank you so much jums padėti. Aš einu bandyti kitą savaitę. Gero savaitgalio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back