kodėl cml į CMOS konverteris reikalingas

M

manissri

Guest
už refernce CLK jungimo mano indėlis yra nuo 0 iki 700mv už 1.2V todėl norint gauti CMOS CLK (0-1,2 voltų), kodėl man reikia įdėti įėjimo impulso į cml į CMOS konverteris tiekimas. kokia nauda galiu gauti. naudojant šį vieną. Kita galimybė yra, jeigu aš įdėti šią CLK į keitiklį galiu gauti įkarštyje (nuo 0 iki 1.2V) CLK. tai kas yra, nes juose keitiklio ir cml į CMOS con skirt.

LML išėjimo sūpynės yra mažas ir paslinkti DC (bendras modos išėjimo iš LML stadija). Jei ši produkcija yra naudojama tiesiogiai valdyti CMOS standartinių procedūrų, ji negali būti pakankamas, kad būtų išjungti VPN ir Puna tinklų, esančių ne CMOS grandynų, todėl didelio nuotėkio, ir todėl statinis elektros energijos suvartojimo ir skyla triukšmo ribos. Be to, CMOS yra vienas pasibaigusių įvesties o LML yra Diferencialinė produkcijos. LML su CMOS konverteris yra vienas baigėsi išėjimo Diferencialinė įvedimo ir taip atlieka reikalingas konversijos ir atmeta įvesties bendrosios režimas ir gali pakoreguoti savo produkcijos bendrosios būdas pasiekti reikia sūpynės visiškai vairuoti CMOS etapais.

Be to, kas ieropsaltic narių, o kita su vairavimo 0-.7V CLK signalą į keitiklį problema tiesiogiai jūsų laikrodis veikos ciklas bus blogai iškreipta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back