Kodėl C programa. Exe negali gauti produkcijos

H

hednast

Guest
Sveiki. Turiu problema. Kai aš kompiliuoti Turbo C kompiliatorius galiu gauti rezultatą, kad aš noriu. Bet kai aš sudaryti, kad projekto failą į exe ir paleiskite, kad exe, aš ne gauti rezultatus noriu daugiau. Kodėl yra tarp projekto failą ir parengė exe skirtumas. Prašome asists. Ačiū.

Tai nėra daug informacijos eiti. Norėčiau spėti, kad Jūsų projekto failas konfigūracijos parametrus, kurie skiriasi nuo Turbo C nutylėjimą projekto nustatymus.

Sveiki C yra du išėjimai: stdout ir stderr negaliojančiu fprintf (stdout, "...", ...); negaliojančiu fprintf (stderr, "...", ...); daugelyje sistemų stdout akivaizdžiai stderr bet kai prohramming stilių šių vilkti gali skirtis. galite patikrinti Linux (UNIX sistemose) su kažką panašaus į 2> & 1, ... Jūs galite patikrinti "Windows" su kažką panašaus myprog.exe [myparameter ....]> results.txt prašome pakartoti šių patikrinti ir metodus ir praneškite mums statusą. tnx

Hai ..... atsiprašau Aš šiek tiek supainioti su atsakymais ......... kodą, kaip nurodyta toliau ......... # Include # include int main () {int i; unsigned char toli * scrn = (unsigned char toli *) 0xb0008000; FILE * fp = fopen ("C: \\ \\ text.txt", "w"); (i = 0; i

Turbo C negali apeiti HAL (techninės Abstrection Layer) naudojamas kompiuterio. turėsite naudoti Windows 2000 compitible kompiliatorius ir naudoti MFC. nėra iš instrukcija gali būti naudojama NT aplinkoje. reinvynis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back