D
David83
Guest
Sveiki, Kaip mes žinome, kad AWGN triukšmas priedą ne Multiplikacinis? tuo pačiu tonu, kaip mes žinome, kad nyksta triukšmas Multiplikacinis ne priedas? Ačiū
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sveiki David83, sprendžiant priedą AGWN, yra keletas eksperimentų, galite patikrinti. Pavyzdžiui, jei X1 Gauso RV ir X2 yra taip pat Gauso RV, jūs galite gauti iš dviejų RV (Y = X1 + X2) sumuojant taip pat Gauso RV Remiantis šia koncepcija, galima įrašyti triukšmingas signalas ir patikrinti priedų turto vis dar turi, ar ne.Aš vis dar nesuprantu. Aš praktiškai reiškia, mes priemonės imtuvas triukšmingas versija. Kaip jie padarė išvadą, kad šis triukšmas yra priedų, ar Multiplikacinis?
Aš maniau, šios:. siunčiamo signalo nėra Gauso atsitiktinio kintamojo, apskritai, tačiau gautas signalas yra (į AWGN kanalu), kurio vidurkis lygus siunčiamo signalo. Tada, mes galime daryti išvadą, kad gautas signalas yra triukšmingoje versija siunčiamo signalo, kai triukšmas yra priedų Gauso triukšmo forma, nes pastovus suma su Gauso atsitiktinio kintamojo yra Gauso, kurio vidurkis lygus konstanta. Teisė? AčiūSveiki David83, sprendžiant priedą AGWN, yra keletas eksperimentų, galite patikrinti. Pavyzdžiui, jei X1 Gauso RV ir X2 yra taip pat Gauso RV, jūs galite gauti iš dviejų RV (Y = X1 + X2) sumuojant taip pat Gauso RV Remiantis šia koncepcija, galima įrašyti triukšmingas signalas ir patikrinti priedų turto vis dar turi, ar ne
Bet tada tai nebus praktiška. Aš tai mums bus modeliavimas kažkas. Teisė?Tai nėra priedų ir negalima prognozuoti, apie tai buvo priedas, atimama arba ką nors kita. Dėl atsitiktinumas. Kodėl mes priimame tai priedą? Atsakymas yra paprastas, kad mūsų gyvenimas paprastas modeliavimas kanalas
Sveiki David83, tikrųjų perduodami, taip pat RV ir negali priversti būti Gauso. Gautas signalas gali būti peržiūrėti kaip sumuojant dviejų RV Bet kai norime analizuoti triukšmo signalas gautas signalas, turime žinoti, kokio tipo perduodami signalą, ty BPSK ar dažnio moduliavimą signalui. Jei ne, mes negalime pasakyti, kad triukšmas yra Gauso, kai mes radome priedų nuosavybės triumuose. Nes ten gali turėti kitų RV, kad atitiktų šį kriterijų. Galiausiai grįžkite į įdomų klausimą: "Kodėl AWGN yra priedų?". Prieš atsakyti į šį klausimą yra keletas prielaidų, kad reikia padaryti. Ačiū. PS: prašome ištaisyti mano atsakymas.Maniau, kad tai: perduodamas signalas nėra Gauso atsitiktinio kintamojo, apskritai, tačiau gautas signalas yra (į AWGN kanalu), kurio vidurkis lygus siunčiamo signalo. Tada, mes galime daryti išvadą, kad gautas signalas yra triukšmingoje versija siunčiamo signalo, kai triukšmas yra priedų Gauso triukšmo forma, nes pastovus suma su Gauso atsitiktinio kintamojo yra Gauso, kurio vidurkis lygus konstanta. Teisė? Ačiū
Gerai, kad mes galime pasakyti, kad kai perduodami signalas nėra Gauso, ir gautas signalas yra, tada garsas yra Gauso ir priedų.. Patvirtinti šį, mes turime atsakyti į klausimą: yra ne Gauso RV su Gauso R. Be to, yra tik būdas gauti Gauso gautas signalas? Bet koks atsakymas į šį? ManoSveiki David83, tikrųjų perduodami, taip pat RV ir negali priversti būti Gauso. Gautas signalas gali būti peržiūrėti kaip sumuojant dviejų RV Bet kai norime analizuoti triukšmo signalas gautas signalas, turime žinoti, kokio tipo perduodami signalą, ty BPSK ar dažnio moduliavimą signalui. Jei ne, mes negalime pasakyti, kad triukšmas yra Gauso, kai mes radome priedų nuosavybės triumuose. Nes ten gali turėti kitų RV, kad atitiktų šį kriterijų. Galiausiai grįžkite į įdomų klausimą: "Kodėl AWGN yra priedų?". Prieš atsakyti į šį klausimą yra keletas prielaidų, kad reikia padaryti. Ačiū. PS: prašome ištaisyti mano atsakymas