Kodėl AWGN yra priedų?

D

David83

Guest
Sveiki, Kaip mes žinome, kad AWGN triukšmas priedą ne Multiplikacinis? tuo pačiu tonu, kaip mes žinome, kad nyksta triukšmas Multiplikacinis ne priedas? Ačiū

Atsakymas paprastas triukšmo sistemos arba ryšių kanalų elgesys yra sudėtingesnis nei buvo tiesiog addative arba multatiplitive. Taigi tai tikrai daryti su kaip "Pi modelis sudėtingų ar" atsitiktinių signalų ", iš kurių triukšmo sudaro. Ką mes darome, yra padaryti paprasta, bet realiai modelius įvairiais aspektais triukšmo signalas elgesį kanalą ir Ryšius su kiekviena seperatly . Taigi kaip adative aspektai turi tendenciją būti dominuojanti dauguma kanalų mes turime su pirmos ir tada eiti į kitus asspects kad yra multitative tada įvairius elektros įstatymus. Taigi AWGN yra "paprasti" paprastai "dominuojanti" yra traktuojami prieš kitas daugiau . sudėtingų bylų Ar ne, atrodo [url = http://en.wikipedia.org/wiki/AWGN] Priedas baltojo Gauso triukšmo - Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos [/url]

Aš vis dar nesuprantu. Aš praktiškai reiškia, mes priemonės imtuvas triukšmingas versija. Kaip jie padarė išvadą, kad šis triukšmas yra priedų, ar Multiplikacinis?

Kaip jie determin poveikis yra pagal eksperimentą. Jei pasirinksite ypač matavimų tipą, o tada paleisti su triukšmu arba įvairių matuojamas lygio signalo galėsite atkreipti sąnaudų ir rezultatų grafikas testą. Tarp dviejų linijų grafike skirtumas jums pasakys, ką rezultatas galioja. Atsižvelgdama dirbo, kas poveikis yra dirbate atgal į priežastis, tada prietaisas daugiau specifinių bandymas į priekį, siekiant patikrinti hipotezes, tokių yra mokslinis metodas. Bet kaip sakiau triukšmo elgiasi visus būdus, priklausomai nuo rūšių, kokį poveikį jūs žiūrite. Triukšmas iš esmės yra statistinis procesas, ir daugelis apskaičiuotas poveikis yra gaunami iš statistinių priemonių. Kaip augimo tempas augalai, kaip žolė jums negalime tiksliai, kaip greitai, ypač augalų augs, bet jūs galite accuratly numatyti augimo tempas didelis kiekis žolės augalai vejos ar pievos.

Taigi, tai yra sudėtingas procesas, ir aš, kaip bendravimo inžinierius turi priimti šį netikrindama, ar ne?

Aš vis dar nesuprantu. Aš praktiškai reiškia, mes priemonės imtuvas triukšmingas versija. Kaip jie padarė išvadą, kad šis triukšmas yra priedų, ar Multiplikacinis?
Sveiki David83, sprendžiant priedą AGWN, yra keletas eksperimentų, galite patikrinti. Pavyzdžiui, jei X1 Gauso RV ir X2 yra taip pat Gauso RV, jūs galite gauti iš dviejų RV (Y = X1 + X2) sumuojant taip pat Gauso RV Remiantis šia koncepcija, galima įrašyti triukšmingas signalas ir patikrinti priedų turto vis dar turi, ar ne.

Sveiki David83, sprendžiant priedą AGWN, yra keletas eksperimentų, galite patikrinti. Pavyzdžiui, jei X1 Gauso RV ir X2 yra taip pat Gauso RV, jūs galite gauti iš dviejų RV (Y = X1 + X2) sumuojant taip pat Gauso RV Remiantis šia koncepcija, galima įrašyti triukšmingas signalas ir patikrinti priedų turto vis dar turi, ar ne
Aš maniau, šios:. siunčiamo signalo nėra Gauso atsitiktinio kintamojo, apskritai, tačiau gautas signalas yra (į AWGN kanalu), kurio vidurkis lygus siunčiamo signalo. Tada, mes galime daryti išvadą, kad gautas signalas yra triukšmingoje versija siunčiamo signalo, kai triukšmas yra priedų Gauso triukšmo forma, nes pastovus suma su Gauso atsitiktinio kintamojo yra Gauso, kurio vidurkis lygus konstanta. Teisė? Ačiū

Tai ne priedas ir negalima prognozuoti, apie tai buvo priedas, atimama arba ką nors kita. Dėl atsitiktinumas. Kodėl mes priimame tai priedą? Atsakymas yra paprastas, kad mūsų gyvenimas paprastas modeliavimas kanalas

Tai nėra priedų ir negalima prognozuoti, apie tai buvo priedas, atimama arba ką nors kita. Dėl atsitiktinumas. Kodėl mes priimame tai priedą? Atsakymas yra paprastas, kad mūsų gyvenimas paprastas modeliavimas kanalas
Bet tada tai nebus praktiška. Aš tai mums bus modeliavimas kažkas. Teisė?

Maniau, kad tai: perduodamas signalas nėra Gauso atsitiktinio kintamojo, apskritai, tačiau gautas signalas yra (į AWGN kanalu), kurio vidurkis lygus siunčiamo signalo. Tada, mes galime daryti išvadą, kad gautas signalas yra triukšmingoje versija siunčiamo signalo, kai triukšmas yra priedų Gauso triukšmo forma, nes pastovus suma su Gauso atsitiktinio kintamojo yra Gauso, kurio vidurkis lygus konstanta. Teisė? Ačiū
Sveiki David83, tikrųjų perduodami, taip pat RV ir negali priversti būti Gauso. Gautas signalas gali būti peržiūrėti kaip sumuojant dviejų RV Bet kai norime analizuoti triukšmo signalas gautas signalas, turime žinoti, kokio tipo perduodami signalą, ty BPSK ar dažnio moduliavimą signalui. Jei ne, mes negalime pasakyti, kad triukšmas yra Gauso, kai mes radome priedų nuosavybės triumuose. Nes ten gali turėti kitų RV, kad atitiktų šį kriterijų. Galiausiai grįžkite į įdomų klausimą: "Kodėl AWGN yra priedų?". Prieš atsakyti į šį klausimą yra keletas prielaidų, kad reikia padaryti. Ačiū. PS: prašome ištaisyti mano atsakymas.

Sveiki David83, tikrųjų perduodami, taip pat RV ir negali priversti būti Gauso. Gautas signalas gali būti peržiūrėti kaip sumuojant dviejų RV Bet kai norime analizuoti triukšmo signalas gautas signalas, turime žinoti, kokio tipo perduodami signalą, ty BPSK ar dažnio moduliavimą signalui. Jei ne, mes negalime pasakyti, kad triukšmas yra Gauso, kai mes radome priedų nuosavybės triumuose. Nes ten gali turėti kitų RV, kad atitiktų šį kriterijų. Galiausiai grįžkite į įdomų klausimą: "Kodėl AWGN yra priedų?". Prieš atsakyti į šį klausimą yra keletas prielaidų, kad reikia padaryti. Ačiū. PS: prašome ištaisyti mano atsakymas
Gerai, kad mes galime pasakyti, kad kai perduodami signalas nėra Gauso, ir gautas signalas yra, tada garsas yra Gauso ir priedų.. Patvirtinti šį, mes turime atsakyti į klausimą: yra ne Gauso RV su Gauso R. Be to, yra tik būdas gauti Gauso gautas signalas? Bet koks atsakymas į šį? Mano

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back